Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

Oppo’nun katlanabilir telefonu ortaya çıktı! Şimdi Samsung düşünsün

Oppo katlanabilir telefon ile fark yaratacağa benziyor. BKK Holding’in alt şirketleri olan Oppo ve Vivo’nun yakın zamanda duyurdukları Oppo Find X ve Vivo Nex sahip oldukları yenilikçi teknolojilerle adlarında fazlasıyla söz ettirdi. Bu telefonlardan sonra aslında Çinli bir şirketin ilk katlanabilir telefonu duyurabileceği ihtimali artık hayal değil.

LetsGoDigital sitesi tarafından ortaya çıkarılan yeni bir patent başvurusu, Oppo’nun katlanabilir bir telefon üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’ne 6 Nisan 2018 tarihinde yapılan başvuruda Oppo’nun nasıl bir katlanabilir telefon üzerinde çalıştığını görebiliyoruz.

Oppo katlanabilir telefon
Oppo katlanabilir telefon

Dışa doğru katlanabilen telefonda esnek bir ekran kullanılıyor. Kasa ise alt ve üstteki menteşeler yardımıyla katlanıyor. Açıldığında bir tablet boyutunda olan katlanabilir telefonun ne zaman piyasaya sunulacağı merak konusu. Telefon hakkında gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

Son olarak; Samsung’un uzun yıllardır katlanabilir bir telefon üzerinde çalıştığını biliyoruz. Gelişmeler bu telefonun 2019’un ilk çeyreğinde tanıtılacağı yönünde. Samsung’un elini çabuk tutması gerekecek, zira Çinli üreticilerin bu alandaki çalışmaları meyve vermek üzere.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu