Güncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

HarmonyOS 3 Beta 16 Model İçin Başlıyor

HarmonyOS 3 güncellemesinde kapsamlı bir dağıtım nihayet başlıyor. On altı model şimdi beta programına dahil ediliyor.

Huawei, HarmonyOS 3 sürümünün dağıtımında yeni bir güncelleme dalgası başlatıyor. Aralarında P30 serisi ve Mate 20 serisinin yer aldığı on altı model için beta programı başladı. Bu duyuru, HarmonyOS 3’ün kararlı sürüme ulaştığını ve yakında Çin’deki tüm bu akıllı telefon ulaşacağı anlamına geliyor. Huawei, küresel çaptaki akıllı telefonlarında EMUI arayüzünü kullanmaya devam ediyor.

HarmonyOS 3 Beta Programına Dahil Edilen Modeller

  1. Enjoy 50 Pro – SEA-Al10
  2. Nova 5 Pro
  3. P30 – ELE-AL00
  4. P30 – ELE-TL00
  5. P30 Pro – VOG-AL00
  6. P30 Pro – VOG-AL10
  7. P30 Pro – VOG-TL00
  8. Mate 20 (HMA-AL00)
  9. Mate 20 (HMA-TL00)
  10. Mate 20 Pro (LYA-AL00, LYA-AL10)
  11. Mate 20 Pro (LYA-TL00)
  12. Mate 20 RS Porsche Design (LYA-AL00P)
  13. Mate 20 X (4G) (EVR-AL00)
  14. Mate 20 X (4G) (EVR-TL00)
  15. Mate 20 X (5G)
  16. Mate X – TAH – AN00

Peki HarmonyOS 3 hangi yenilikleri getiriyor? Şimdi bunlara göz atalım.

HarmonyOS 3, HyperTerminal kullanma yeteneği, daha hızlı performans ve daha iyi gizlilik ve güvenlik gibi yeni bir görünüme ve daha iyi özelliklere sahip olacak. HarmonyOS 3’ün HyperTerminal özelliği, yazıcılar, akıllı gözlükler ve araba cihazları gibi 12 farklı türde akıllı cihazla çalışacak. Kullanıcılar, farklı şeyleri istedikleri şekilde bir araya getirerek birlikte iş yapabilecek. Performans ve gizlilik güvenliği de daha hızlı ve daha verimli, bu da şirkete göre akıllı yaşamı bir adım öteye taşıyor.

Ekrandan ekrana paylaşım: Bilgisayar görüntülerini monitörünüze aktarabilir, daha yüksek çözünürlük ve sinematik renklerle düzenleyebilir, bulanıklığı ortadan kaldırırken yakınlaştırabilir ve sürükleyici bir deneyim için kulaklık bağlayabilirsiniz.

Daha Sorunsuz İletişim: Tablet telefonun yakınındayken, iletişimi paylaşmak için otomatik olarak ağına bağlanır. Tabletler, cep telefonu aramalarına cevap verebilir, gerçek zamanlı olarak SMS doğrulama kodları alabilir ve çevrimiçi oyunlar ve videolar oynatabilir. Cep telefonları, geleneksel etkin noktalardan daha fazla enerji tasarrufu sağlar.

Video eğlencesi: Akıllı ekran iki hoparlörü harekete geçirerek sizi seslere ve görsellere kaptıran bir 3D stereo alan yaratır. Ailenizi rahatsız etmek istemediğinizde, sesi kulaklığınıza aktarmak için kablosuz kulaklıkları takın.

HarmonyOS 3.0 güncellemesi

Geliştirilmiş Senkronizasyon: Fitness sırasında, saatin üzerindeki simgeyi hafifçe sürükleyerek koşu bandını başlatabilirsiniz. Ayrıca koşu bandındaki verileri saatinizle gerçek zamanlı olarak senkronize edebilirsiniz. Çalışırken müzik dinlemek için kulaklığı tekrar çekmeniz yeterlidir. Tüm işler bilekte kolayca yapılabilir.

Akıllı Ev: Akıllı evlerin cep telefonu ile kontrol edilmesi kolaydır. Tüm uyumlu akıllı cihazlarınızı yönetmek için dokunmanız yeterli.

Gizlilik, Güvenlik ve Uygulama Kontrol merkezi: En son Harmony OS 3 ile, otomatik güvenlik riski tespiti ile uygulama gizlilik profiline tek adımda doğrudan erişebilir, güvenilmeyen uygulamaları yönetebilir ve kontrol edebilirsiniz.

Diğer özellikler arasında 3D sanal avatarlar, kart kombinasyonlu masaüstü düzeni, sorunsuz paylaşım için iki çift kulaklık ve Xiaoyi sesli asistan hizmetleri de yer alıyor. Ayrıca, HarmonyOS 2 ile karşılaştırıldığında, uygulama performansı ve oyun deneyimleri yüzde 11’e kadar iyileştirildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu