Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy A25 Geliyor, Giriş Segmentine Yeni Oyuncu

Galaxy A25 geliyor. Samsung'un giriş segmentine oynayacak olan yeni oyuncusu, günlük kullanıma yetecek bir donanım paketi sunuyor.

Samsung, giriş segmentte fazlasıyla öne çıkan firmalardan biri. Her ne kadar pazarda daha farklı markalar olsa da Samsung’un bu segmentteki üstünlüğü ilerliyor. Galaxy A25 de bunlardan biri olacak.

Yaklaşan Samsung Galaxy A25 ilk olarak Haziran ayında sızdırılmış CAD tabanlı görsellerde görülmüştü ve bugün cihazın yeni görselleriyle geri dönüyoruz. Bunlar, Samsung’un kendisinden sızdırılan resmi görseller gibi görünüyor ancak elbette bundan emin olamayız.

Yine de, eğer öyleyse, o zaman CAD tabanlı olanlardan daha güvenilirdirler çünkü size telefonun görünümü hakkında daha doğru bir izlenim verebilirler. Görünüşüyle ilgili hiçbir şeyin sizi şaşırtması muhtemel değil.

Bu görsellerin kaynağına göre Galaxy A25’in dört renkte geleceği söyleniyor: siyah, açık mavi, limon yeşili ve “mavi-gri”. Telefon 162 x 77,5 x 8,3 mm boyutlarında. Güç düğmesine gömülü yana monte edilmiş bir parmak izi sensörüne ve 6,44 inç ekrana sahip.

Selfie kamerası Galaxy A24’teki gibi 13 MP “olabilir”, arka tarafta ise ayrı kamera adacıklarıyla geleneksel Samsung tasarımı herkesin görebileceği şekilde yer alıyor. Birincil tetikleyici serideki önceki telefondan da taşınabilir, bu durumda 50 MP’lik kamera olabilir.

Daha önce çıkan bir söylentiye göre telefon, 25W kablolu şarj desteğine sahip 5.000 mAh bataryaya sahip olacak ve ilk günden itibaren One UI 6 ile Android 14 çalıştıracak.

Galaxy A25 kısa süre önce Samsung’un Exynos 1280 işlemci ve 8GB RAM ile Geekbench’ten geçti, bu nedenle performans açısından çok fazla bir şey beklemeyin. Umarız yakında resmiyete kavuşur; ancak aslında Android 14 ile piyasaya sürülecekse bu yıl çıkmayacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu