Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Elephone Vivo NEX’e büyük ayar verdi! Çinliler bu işi biliyor!!!

Akıllı telefon pazarında LG G6 ile başlayan süreçte 18:9 ekran formatına geçiş yapıldı. LG G6’dan sonra neredeyse tüm üreticiler sözleşmiş! gibi hem amiral gemisi modellerini hem de orta segment modellerini 18:9 formatında üretmeye başladı. Daha sonra Samsung’un reddettiği çentikli telefonlar ortaya çıktı. Sharp ve Essential Phone önderliğindeki süreç Apple’ın da bu işe girmesi ile bambaşka bir boyuta taşındı. Artık endüstriyel tasarım böyle mi olacak derken Vivo ve Oppo bu oyuna dur dedi. Vivo NEX ve Oppo Find X ile tasarımın ne noktalara ulaşabileceğini kanıtlayan üreticileri bugün Elephone takip ettiğini ve açıkçası onlardan da daha iyisini ortaya koyduğunu bizlere gösterdi.

Elephone Vivo NEX benzeri bir telefon hazırladı!

Gizmochina’nınattığı tweet’e baktığınızda bunun bir simulasyon olduğunu biz anladık. Henüz böyle bir telefon fiziki olarak anladığımız kadarıyla yok ama kısa süre içinde bunun gerçek olacağını da düşünüyoruz.

Ön tarafta tek kamera değil çift kamera koyan Çinli üretici arayüzü böyle yapmayı becerebilirse; çok büyük bir yol kateder….

Oppo R17 Pro, Galaxy S9+/Note 9 özelliğine sahip olacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu