Akıllı SaatAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Watch 3: Tut-masaydım Düşüyordun!

Şimdiki saatler senden, benden akıllı. Yakında gelecek ve düşme algılama sensörüne sahip olacak olan  Samsung Galaxy Watch 3, yeni eklentiyle uçacak.

Samsung kısa bir süre önce, henüz piyasaya sürülmemiş olan Galaxy Watch 3 akıllı saatler için tasarlanan Galaxy Watch 3 Eklentisi adlı bir tamamlayıcı uygulama yayınladı. Güney Kore şirketinin yeni akıllı saatlerinin ilginç özelliklerinin bilinmesi sayesinde meraklıları ve Samsung fanları bu ürünün yazılım kodunu inceledi.

İlk ve en ilginç yenilik, jest kontrolü için destek. Örneğin, bir çağrı geldiğinde, kullanıcının sadece çağrıyı cevaplamak için yumruğunu sıkması ve çözmesi gerekir. Kullanıcı çağrıyı almak istemiyorsa, reddetmek için elinizi sıkabilirsiniz. Galaxy Watch 3’te yerleşik bir hoparlör bulunduğundan, akıllı saatinizi kullanarak çağrı alabilirsiniz.

Bir başka yenilik, ekran görüntüsü oluşturma işleviyle ilgilidir. Şimdi bir ekran görüntüsü almak için her iki yan düğmeyi basılı tutmak yeterli olacaktır. Düşme tespiti, acil durumlarda yararlı olabilecek özel uygulamadır. Kullanıcı düşerse, saat 60 saniye boyunca belirli bir sinyal yayar. Saatiniz bu süre içinde yanıt almazsa, saat önceden seçilen kişilere otomatik olarak acil durum mesajı gönderir.

Ayrıca, meraklılar, varsayılan akıllı saatle birlikte gönderilecek kadranın tüm sürümlerini bulmayı başardılar. Bazılarının Galaxy Note 20 akıllı telefonunun duvar kağıtları olması dikkat çekicidir. Keşfedilen yenilikler, Galaxy Watch 3’ün Samsung akıllı saat hattına mükemmel bir katkı olacağını gösteriyor. Cihazın resmi sunumunda bu ve diğer işlevler hakkında daha fazla bilgi edineceğiz. Galaxy Watch 3’ün 5 Ağustos’ta Samsung’un etkinliğinde duyurulması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu