AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple One more thing etkinliği duyuruldu

Apple One more thing etkinliğinin duyurusu yapıldı. Peki, teknoloji devi bu etkinlikte hangi yeni ürünlerini tanıtacak? İşte detaylar.

Cupertinolu teknoloji devi geçtiğimiz ay düzenlemiş olduğu etkinlikte sadece iPhone 12 modellerini tanıtarak herkesi şoke etmişti. Apple‘dan beklenen yeni ürünlerin gelmemesinden dolayı gözler Kasım ayına çevrilmişti. Bugün ise teknoloji devinden Apple One more thing etkinliğinin duyurusu geldi. Peki, bu etkinlikte neler tanıtılacak?

Bildiğiniz gibi Apple’ın “One more thing” mottosu geçtiğimiz yıllarda iPhone tanıtılacağı zaman kullanılırdı. Etkinliğin sonunda sahne alan zamanında Steve Jobs şimdi ise Tim Cook, bu cümleyi kurar ve bomba ürününü tanıtırdı. Apple’ın bu mottoyu taşıyan etkinliğinde ARM tabanlı MacBook modelini tanıtması bekleniyor.

Bilgisayar sektöründe çığır açacak olan ARM tabanlı MacBook, native olarak iOS ve iPadOS uygulamalarını çalıştırması ile uygulama geliştiricilerinin sınırlarını zorlayacak. Intel işlemciden bile daha güçlü olan Apple Silicon yonga seti üzerinde çalışan firma, COVID-19‘dan dolayı geç de olsa bu alnadaki atılımlarına 2020 sonu başlayacak gibi görünüyor.

Apple One more thing

2021 yılında satışa sunulacağını düşündüğümüz ARM tabanlı Mac ve MacBook modellerinin yanı sıra, AirTags adı verilen bir ürün de tanıtılacak. Akılsız cihazları akıllandıracak olan AirTags, U1 çipi sayesinde eşyaların yerinin bulunmasını sağlayacak. Firmanın ayrıca çok düşük ihtimalle de olsa AirPods Pro modelini tanıtması bekleniyor. Ancak bunun çok düşük bir ihtimal olduğunu belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu