Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A90 benchmark testi yayınlandı! 5G orta segment geliyor!

Bir süredir haberlerini ve tasarımlarını paylaştığımız Samsung Galaxy A90 benchmark testi bugün yayınlandı ve bilinmezler de böylece ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarında bu yıl itibariyle birçok yenilik ile tanıştık. Pop-Up kameralar, 5G desteği, yeni şarj ve yeni ekran teknolojileri hayatımızı şekillendirmeye başladı. 5G Ağları dünyada kullanılmaya başlandı ve üreticiler de 5G destekli telefonlarını satışa sundular. Pahalıya sattıkları için genellikle 12GB RAM ve Snapdragon 855 yonga seti ile gelen telefonlardan sonra daha orta segment 5G destekli telefonlar beklenmeye başlandı. Bugün de bununla ilgili oldukça önemli bir gelişim ortaya çıktı. Hem 5G hemde 4G desteği ile pazara sunulacak olan ve bir süredir haberlerini yaptığımız Galaxy A90 benchmark testi ile karşımızda. Bu ortaya çıkan telefonun 5G destekli versiyon mu değil mi bilemiyoruz ama telefonun bazı teknik detaylarını böylece öğrendik.

Ortaya çıkan bilgilere göre telefon tek çekirdekten 3458 ve çoklu çekirdekten de 10852 puan alıyor. Snapdragon 855 yonga setine sahip model Android 9.0 Pie ile karşımıza çıkacak. En önemli detaylardan birisi ise 6GB RAM gücü. Bununla birlikte Galaxy A90‘nın ekran tarafında ne sunacağı da listelendi. 6,7 inç boyutunda, Full HD+ çözünürlüğünde, Infinty-U ekranlı Super AMOLED bir  ekran ile karşılaşacağız. Bakalım “ucuz” denen bu telefonun fiyatı ne olacak? Özellikle 5G destekli olanın.

Ekleme: Az önce gelen bilgileri de eklemek istedi zira telefonda Galaxy A80 tasarımı gibi bir kamera yapısı bekleniyordu. Bu üretici tarafından resmen yalanlandı. Bunun da altını çizelim…

Samsung Galaxy A80 fiyatı açıklandı! Kalbi olan bakmasın!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu