Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Civi 2 İçin Tanıtım Tarihi Açıklandı! Neler Bekliyoruz?


Bir ve ikincisi oldukça beğeni alan Civi serisinin üçüncü modeli için tarih verildi. Xiaomi Civi 2 sadece bir hafta uzağımızda.

Xiaomi Civi serisi geçen yıl Çin’de tanıtıldı. Kadın odaklı ürün yelpazesinde Civi ve Civi S1 adlı iki model yer alıyor. Çinli şirket şık dizaynıyla büyük beğeni alan serinin üçüncü modeli için tarih verdi. Xiaomi Civi 2, 27 Eylül tarihinde Çin’de tanıtılacak. Dileriz bu model küresel pazarda satışa sunuluyor. Şimdi Xiaomi’nin telefona dair yayınladığı postere ve muhtemel teknik detaylara göz atalım.

Tanıtım tarihi yaklaştıkça Xiaomi cephesinden daha fazla bilgi paylaşımı olacaktır. Yayınlanan ilk görselde telefonun nasıl bir kamera tasarımına sahip olacağını göremiyoruz. Xiaomi telefonu daha çekici hale getirmek için arka bölümde dalgalı bir desen kullanıyor.

Xiaomi Civi 2 Muhtemel Özellikleri

Akıllı telefonda 6.56 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde 120Hz OLED kavisli ekran yer alacak. Ön kamera ekran üzerinde merkeze konumlandırılacak. Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisinden güç alacak Civi 2’de 12 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 256 GB UFS 3.1 bellek birimi göreceğiz. Android 12 tabanlı MIUI 13 ile çıkış yapacak telefonun kamera özellikleri ortalama bir seviyede olacak.

Ön bölümde 32 megapiksellik bir kamera bizleri karşılayacak. Arka bölümde üç kamera göreceğiz. Ana kamera 50 megapiksel çözünürlüğünde olup, buna 8 megapiksel ve 2 megapiksellik 2 kamera daha eşlik edecek. 67 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pilden beslenecek telefonda ayrıca stereo hoparlör olacak. Son olarak telefonun başlangıç modelinin 350 Dolar seviyesinden fiyatlandırılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu