GenelGüncel Teknoloji HaberleriMediaMarktMobirollerTeknoloji

Teknoloji Yanında; Fırsatlar MediaMarkt’ta! Yeni indirimler geldi

6 – 9 Temmuz arasındaki Teknoloji Yanında; Fırsatlar MediaMarkt’ta kampanyasındaki indirimli ürünleri sizler için listeledik. Harika indirimler var…

MediaMarkt indirimlerini siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam ediyoruz. Bugün Teknoloji yanında fırsatlar MediaMarkt’ta kampanyası başladı. Peki hangi ürünlerde indirim var? 6 Temmuz ve 9 Temmuz arasında sürecek olan bu kampanyayı sizler için incelediğimizde oldukça iyi indirimler yapıldığını görüyoruz. Onlarca üründe yapılan indirimleri buradaki linke tıklayarak kendiniz de takip edebilirsiniz. Biz şimdi gözümüze çarpan bazı ürünleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Teknoloji Yanında Fırsatlar MediaMarkt’ta indirimli ürünler

Tatil başladı ve birçok kişi de laptop alma derdine düştü. ACER Swift1/SF114-32-P3JY modeli hem fiyatı hem genel kullanıcı deneyimi hem de tasarımı ile beğenimizi kazanan bir ürün oldu. Özellikle yeni nesil incecik çerçeveleri ile bu laptop sizi kendine çekecek. Intel Pentium N5000 yonga seti ve Intel UHD Graphics 600 ekran kartı ile öne çıkan ürün 14 inç ekran boyutu ve 1920x1080p Full HD çözünürlüğü ile yüksek performans vadediyor. 4GB LPDDR4 RAM ile gücüne güç katan bu ürünün fiyatının 3.199 TL‘den 2.999 TL‘ye geldiğini de belirtelim.

Okulların kapanması ile birlikte bizlere tablet soran birçok ebeveyn var. Bu noktada ortak istek ise fiyatın pahalı olmaması. Biz de size 7 inç boyutunda HOMETECH Alfa 7M tableti önereceğiz. Kampanya dahilinde 499 TL fiyatı olan ürünün en önemli özeliğinin ise 32GB Hafızası. Tablet alırken özellikle bu fiyat segmentinde hafızanın 32GB ve üzeri olmasına önem gösterin.

Tablet konusunda bir indirimli ürün daha tavsiye etmek istiyoruz. Zira dediğimiz gibi bu konuda çok fazla soru var ve sizlere farklı farklı seçenekler sunmak iyi olacaktır diye düşünüyoruz. Biraz daha üst düzey bir şey olsun istiyorsanız Lenovo Tab E10 sizlere hem daha fazla RAM hem de daha fazla ekran sunuyor. Yapılan kampanya ile fiyat; 1.099 TL‘den 999 TL‘ye iniyor. 32GB Hafıza ve 3GB RAM gücüne ilaveten Qualcomm yonga seti ve 10,1 inç ekranı ürünü özelleştiriyor.

Bir ürün daha sizlerle paylaşmak istiyoruz. Zira bu ürünü biz de ofise almayı düşünüyoruz. Oyuncu okuyucularımız en iyi monitör konusunda tam bir kaos yaşarken hem fiyatı, hem tasarımı hem de teknik özellikleri ile ASUS VP278QG 27″ 1ms Gaming LED Monitör öne çıkıyor. 27 inç ekran boyutu ve 1ms tepki süresi ile oyuncularım tüm isteklerini karşılayacak olan bu ürünün de fiyatı 1.399 TL‘den 1.199 TL‘ye geriledi. Full HD çözünürlük, 1200:1 ve 10.000.000:1 dinamik kontrast oranına sahip ürünün 170 derece görüş açısı ve 300 cd/m² parlaklığa sahip olduğunu belirtelim. Bu fiyata yeme de yanında yat tarzı bir ürün…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu