Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A23 5G Tasarımı ile Karşımızda

Şirketin yaklaşan akıllı telefon serisi Samsung Galaxy A23 5G, tasarımı ile gündeme oturdu. İşte akıllı telefonun detayları.

Güney Koreli devin üzerinde çalıştığı Samsung Galaxy A23 5G serisini uzun zamandır biliyoruz. Şirket, bu modele ek olarak, A33, A53 ve A73 gibi birkaç yeni Galaxy A serisi akıllı telefonu da piyasaya sürecek. Bu modellerden bazılarının bu ayın sonunda veya mart ayında raflarda yer alması bekleniyor. Bugün ilgi çeken model ise A23 5G. Tasarımıyla parlayan akıllı telefon, bir benzerlik taşıyor.

Galaxy A23 5G Tasarımıyla Eski Sürümlere Oldukça Benziyor

Galaxy A23 5G’nin ortaya çıkan CAD render görüntüleri, akıllı telefonun giriş seviyesi ölçüde olan kalın bir çeneli ve su damlası çentikli bir ekrana sahip olacağını ortaya koyuyor. Telefonun arka tasarımı ise geçen yılki A32, A52 ve A72’ye oldukça benziyor.

Samsung Galaxy A23 5G

Akıllı telefon, 165,4 x 77 x 8,5 mm ölçüleri taşıyor. Kamera çıkıntısını da hesaba katarsak akıllı telefonun kalınlığı 10.3 mm’ye çıkıyor. Boyutlara ek olarak akıllı telefonun sağında parmak izi tarama özelliğine sahip bir güç ve ses seviyesi tuşu görüyoruz.

Samsung Galaxy A23 5G

Cihazın üst kısmında bir mikrofon, alt tarafında ise 3,5 mm ses jakı, mikrofon USB-C bağlantı noktası ve hoparlör ızgarası görüyoruz. Telefonun sol tarafında bir SIM kart yuvası da yer alıyor.

Samsung Galaxy A23 5G

Diğer özellikler açısından detaylar oldukça kısıtlı ancak akıllı telefonun dörtlü arka kamera sistemi, OIS destekli 50 Megapiksel SK Hynix birincil kameraya sahip olacak. Buna 5 Megapiksel ultra geniş lens ve bir çift 2 Megapiksel lens eşlik edilebilir. Galaxy A32 ile birlikte önümüzdeki ay tanıtılması beklenen akıllı telefonun yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu