Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto G72 Segmentini Karıştırmaya Geliyor

Uzun zamandır beklenen Moto G72 vakit gelmek üzere. Akıllı telefon ilgi çekici özelliklerle gelecek. İşte detaylar.

Motorola yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye son hızla devam ediyor. Dünya genelinde oldukça popüler olan marka, bu defa orta segmente büyük bir yenilik getirmeye hazırlanıyor. Bu yenilik ise Moto G72 ile sağlanacak. Akıllı telefon kısa süre içerisinde bizlerle olacak. Gelişmelere göz atalım.

Moto G72 Yarın Tanıtılacak, Peki Neler Sunacak?

Akıllı telefonun teknik detaylarından başlayalım. Telefonun ön kısmında 10-bit renk derinliğine sahip olan 120Hz yenilemeli ve delikli bir kamera içeren FHD+ çözünürlüğünde ve 6.6 inç büyüklüğünde p-OLED ekran yer alacak. Telefonda güvenlik için ekrana yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcı mevcut. HDR10+ desteğiyle birlikte canlı renkler de deneyimlenecek.

Gücünü MediaTek’in Helio G99 yonga setinden alacak olan akıllı telefon, 6GB/8GB RAM ve 128GB dahili depolama seçenekleriyle gelecek. Telefon böylece segmentine göre yüksek performans sunacak. Oyun ve medya deneyiminin akıcı bir şekilde elde edilebileceğini söyleyebiliriz.

Moto G72’nin arka kamera kurulumunda 108 Megapiksel çözünürlüğünde birincil kamera, 8 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı lens ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde makro lens yer alıyor. Özçekimler için 16 Megapiksel çözünürlüğünde bir lens mevcut.

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle tanıtılacak olan akıllı telefon 30W destekli 5.000 mAh kapasiteli piliyle yarın bizlerle olacak. Telefonun 280$ civarında olan fiyat etiketiyle tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu