Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothing

Nothing Phone (1) Bu Defa Fiyat Artışıyla Gündemde


Son dönemin en popüler telefonlarından biri olan Nothing Phone (1) cephesinde fiyat artışı yaşandı. Peki telefonun fiyatı neden zamlandı?

Bir süre önce küresel çapta piyasaya sürülen Nothing Phone (1) modelinin fiyatında artışa gidildi. Üç bellek seçeneğiyle satışa sunulan telefon, dünyanın iki numaralı pazarı Hindistan’da şimdi 1000 INR / 13 $ zamlı satılacak. Konuya ilişkin açıklama markanın Hindistan genel müdüründen geldi.

Kıdemli yönetici fiyat artışının nedeniyle dair ayrıntıları da paylaştı. Buna göre değişen döviz kurları ve artan bileşen maliyetleri nedeniyle telefonun fiyatın bir miktar artışa gidildi. Artışla birlikte telefonun 8GB RAM + 128GB olan başlangıç versiyonu 427 $’dan satılacak. Bu fiyat artışının kısa süre içerisinde diğer ülkelere de yansıması bekleniyor.

Nothing Phone (1)

Nothing Phone (1) Başlıca Özellikleri

Nothing Phone 1’de 6.55 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde OLED ekran yer alıyor. 120Hz tarama hızına sahip olan bu ekran Gorilla Glass 5 ile koruma altına alınıyor.

Gücünü Snapdragon 778G+ işlemcisinden alan telefonda çift arka kamera bulunuyor. Ana kamerada Sony’nin 50 megapiksel çözünürlüklü IMX766 görüntü sensörü yer alıyor. Ultra geniş açılı kamerada ise Samsung’un yine 50 megapiksel çözünürlüğündeki JN1sensörü bulunuyor. Telefonun ön kısmında ise 16 megapiksellik bir kamera bizi karşılıyor.

33 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyan telefonda ayrıca 15 watt kablosuz şarj desteği mevcut. Stereo hoparlör, Android 12, IP53 sertifikası ve ekran altı parmak izi telefonda öne çıkan diğer özellikler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu