Giyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusTeknoloji

OnePlus Bullets Wireless Z tanıtıldı! 10 dakikaya 10 saat!

OnePlus 8 ve 8 Pro ile beraber tanıtılan OnePlus Bullets Wireless Z bizlere neler vaad ediyor? Fiyatı ne? Gelin dilimiz döndüğünce bu sorulara cevap verelim…

Gösterişli bir lansman ile OnePlus 8 serisini tanıtan Çin menşeili OnePlus, telefonların yanı sıra yeni bluetooth kulaklığını da karşımıza çıkardı. İlk olarak yaklaşık 15 gün önce haberlerimize taşıdığımız ve “14 Nisan’da geliyor!” öngörüsünde bulunduğumuz kulaklık, fazla bi’ esprisi olmamasına rağmen, fiyatına göre oldukça başarılı. Nitekim OnePlus’ın söylediğine göre, Bullets Wireless Z 10 dakikalık şarj ile 10 saatlik kullanım ömrünü kullanıcılarına büyük bir nimetcesine sunacak. Peki ama nasıl yapacak? Daha doğrusu, yapabilecek mi?

Lansmanda OnePlus’ın kısaca üzerinden geçtiği ve fazla detaya girmediği yeni kulaklıkları, dört farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Siyah, Mavi, Oat (Yulaf) ve Mint yeşili renkleriyle beraber, 50 dolarlık fiyat etiketi ile bir önceki seriden %50 daha ucuz olan Bullets Wireless Z, Bluetooth 5.0 desteğini de bizlere sunuyor.

Tam şarj ile 20 saate kadar kullanım sunan ve henüz birçok detayını bizlerden saklayan Bullets Wireless Z, USB Type-C ile şarj olacak. Ses tarafında da kullandığı teknoloji henüz açıklanmayan OnePlus Bullets Wireless Z, çok yakında OnePlus’ın resmi sitesinde yer alacak. Ha unutmadan belirtelim, diğer Bullets Wireless kulaklıklar gibi bu kulaklıkta tam kablosuz bir yapıya sahip değil. Yani bir AirPods, bir EarBuds gibi kulaklıklardan farklı bir tasarım ile gelen kulaklıklar; kablolu ve mıknatıslı, bir diğer deyişle sporcular için daha uygun bir dizayna sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu