Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneTeknoloji

iPhone 8 tasarım detayları belli oluyor!

Apple’a yakın kaynaklar şirketin bu yıl üç yeni iPhone modeli duyuracağını daha yüksek sesle dile getirmeye başladı. Apple cephesinden aktardığı güvenilir haberlerle adından söz ettiren Japon blog Mac Otakara sitesinin aktardığı son bilgiler iPhone 8 tasarım özellikleri hakkında önemli ipuçları veriyor.

Siteye göre Apple’ın iPhone’nun 10. yılına özel duyuracağı iPhone modeli (muhtemelen iPhone 8) tıpkı iPhone 4/4s’te olduğu gibi iki cam levha arasına yerleştirilen çelik metal şeklinde bir tasarıma sahip olacak. Paslanmaz çelik kasanın alt ve üst bölümüne yerleştirilecek cam malzemenin de özel üretim olması bekleniyor. iPhone 8’in iPhone 4’e benzer bir tasarıma sahip olacağı daha önce birkaç kez dillendirilmişti.

iPhone 8 tasarım
iPhone 8 tasarım

LCD yerine OLED ekranın kullanılacağı iPhone 8’de ayrıca çift kamera yer alacak ve iki kamera iPhone 7 Plus’ın aksine dikey şekilde olacak. iPhone 8’in dikey kameraları VR başlığa takılı olduğu anlarda ise yatay şekilde konumlanacak. İris tarayıcısı ve kablosuz şarj özelliği iPhone 8’de yer alacağı iddia edilen diğer özellikler. Son olarak sitenin iddiasına göre iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modelleri iPhone 7 serisine göre biraz daha kalın olacak.

 

Android Instagram uygulaması artık internetsiz çalışacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu