Akıllı TelefonGenelLG

LG G7 ThinQ ilk kez çalışırken görüntülendi

Mobil dünyasının popüler sızıntı kaynağı @evleaks geçtiğimiz günlerde LG’nin bir sonraki tepe modelinin LG G7 ThinQ ismini alacağını bildirdi. Son sızıntı güvenilir bilgi kaynağını doğrularken, merakla beklenen telefonu ayrıca ilk kez çalışır vaziyette görüntülendi.

G7 ThinQ beklendiği gibi çentikli (gizlenebilen) bir tasarıma sahip olacak. Telefonun arka bölümü son görüntülerde yer almıyor. Daha önceki görüntülere bakıldığında arka bölümde orta bölümde dikey çift arka kamera, hemen altında ise parmak izi okuyucusunu gördük.

ThinQ eklentisi, G7’nin V30s modellerindekine benzer yapay zeka özellikler barındıracağını gösteriyor. Haberimizin sonunda bu detaylara göz atabilirsiniz.

Telefonun tanıtım tarihi hala gizemini korurken, 6 inç 19.5:9 formatında ve 3.120 x 1.440 piksel çözünürlüklü ekran, Snapdragon 845 işlemci, 6GB RAM, 64GB/128GB dahili depolama, 16 megapiksel çift arka kamera (F/1.6 diyafram), 3.000 mAh büyüklüğünde pil ve stereo hoparlör G7’de öne çıkan bazı özellikler olacak.

LG G7 ThinQ yapay zeka özellikleri

Vision AI

  • AI CAM – Çerçevedeki konuları analiz eder ve portre, yemek, evcil hayvan, manzara, şehir, çiçek, gündoğumu ve gün batımı olmak üzere sekiz kategoride en uygun çekim modunu önermektedir.
  • QLens – En düşük fiyata ürünün nereden satın alınacağı ve benzer öğelerin önerileri hakkında bilgi vermek için QR kodlarını tarar. Yiyecek, moda ve ünlüler, binalar ve heykeller gibi yer işaretleri hakkında detaylı bilgi verir.
  • Parlak Mod – Gürültülü olmayan daha iyi görünümlü fotoğraflar elde etmek için görüntüleri iki faktörle aydınlatmak için algoritmalar kullanıyor.

Voice AI

  • Kullanıcıların sesli komutlarla uygulamaları çalıştırmasına ve ayarlarını değiştirmesine izin verir. Menü işlevleriyle arama yapma ihtiyacını ortadan kaldırarak belirli işlevlerin doğrudan seçilmesini sağlayan Voice Al, Google Asistan ile birlikte çalışıyor.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu