Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme 5G Telefon Fiyatlarını Ultra Ucuz Seviyeye Çekecek!

Son dönemde çokça gördüğümüz 5G özelliği şüphesiz ki fiyat artışında sebep oluyor. Çözüm olarak Realme 5G cihazlarını ucuzlatma kararı alıyor!

Akıllı telefon üreticilerinin çoğunluğu yeni çıkardığı cihazlarında 5G bağlantısının olmasına dikkat ediyorlar. Hindistan gibi bazı ülkeler henüz 5G denemelerine başlamamışken orta-üst seviye ve premium denilebilecek cihazların 5G bağlantısı ile gelmesi mantığa pek de yatmıyor. Yine de üreticiler 5G sevdasından vazgeçmiyor, hatta bazıları 5G modellerinde fiyat indirimine giderek daha geniş kitleleri yakalamayı hedefliyor. Bunun öncüsü ise Çin’den geliyor. Realme 5G bağlantılı telefonlarının fiyatını inanılmaz derecede ucuzlatma kararı aldı! İşte detaylar…

Realme 5G Telefonlar Hiç Olmadığı Kadar Ucuz!

Realme CEO’su Madhav Sheth 2022 yılının sonuna kadar 10,000₹ (137 $) fiyat etiketinin altında 5G bağlantılı bir cihaz yayınlama kararı aldıklarını açıkladı. Şirket aslında geleceğe yönelik planlarını daha öncesinde de açıklamıştı. Realme için şu anda o kadar ucuz bir cihazın imkansız olduğunu düşünüyorsanız Realme 8 5G modelinin Hindistan’da 205 $ karşılığında satıldığını hatırlatmak isteriz. Yapılması gereken tek şey bu fiyat etiketini bir gömlek daha azaltmayı başarmak.

Realme 5G Telefon

Şirket 2020 yılında 21 pazarda tüm ürünlerinin yaklaşık %40 gibi yüksek miktarda dilimini oluşturan 14 adet 5G telefonu piyasaya sürdü. 2022 yılına kadar bu sayıyı 20 üzerine çıkarmaya çalışan marka bu oranı 50 pazarda yüzde 70 düzeyine taşımak istiyor. Böylelikle vermiş oldukları “Teknolojiyi herkese ulaştırma” sözü doğrultusunda da epey yol kat etmiş olacaklar.

Çinli şirket önümüzdeki üç yıl içerisinde 100 milyonu aşkın 5G cihaz kullanıcına erişmeyi hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda 2021’de müşterilerini bulut oyunlar, artırılmış gerçeklik ve canlı yayınlar aracılığıyla 5G ile tanıştırmak adına dünya çapında 10 adetin üzerinde 5G deneyim mağazaları kurmayı hedefliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu