Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 11 ekran çizilmeleri isyan ettiriyor! Para verdik, para

Bir süredir forumlarda söylenen iPhone 11 ekran çizilmeleri ile ilgili bugün yeni görseller ortaya çıktı. Hani en sağlam ekran buydu?

Apple yeni nesil iPhone 11 serisini tanıttı ve telefon satışa sunuldu. Bizim gibi üçüncü dünya ülkelerine sonra gelen ve bir türlü Apple‘ın ilk satış ringine giremeyen ülkemiz insanları ise heyecanla telefonun satışa sunulmasını bekliyor. Apple yaptığı açıklama ile iPhone 11 ekran sağlamlığını öne çıkardı. Yapılan testlerde kırılmaya karşı oldukça mukavemet gösteren iPhone 11 serisi ile ilgili bugün oldukça fazla şikayet gelmeye başladı.

Apple yaptığı açıklamada bugüne kadar yapılan en sert camı ürettiklerini dile getirmişti ama gelen bilgilere göre telefonun ekranı plastik bir anahtarlık ile bile ciddi anlamda çizildi. Bu mümkün mü bilemiyoruz ama daha önce Corning firmasının yaptığı açıklamada şöyle bir nüans vardı. “Bir camın kılcal çizik mukavemeti kırılma mukavemetinden fazla olmalıdır.” Bu gerçekten de yerde göğe kadar haklı bir durum. Zira telefonu her gün düşürmüyoruz ama her gün kılcal çiziğe öyle ya da böyle maruz kalıyor.

Bu durum karşısında Apple henüz bir açıklama yapmadı ve bunun çözümünün ne olacağı da şimdilik belli değil. Birçok kişi telefonu daha alır almaz koruyucu cam taktığı için bu durumu anlaması neredeyse imkansız gibi bir şey. Bu sorunu test etme imkanımız da maalesef yok. Bakalım Apple bir açıklama yapacal mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu