Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S21 Kamera İyileştirmesine Sahip Oluyor!

Galaxy S21 Samsung modeller arasında Mayıs güncellemesini ilk alan cihaz oluyor. Güncelleme beraberinde kamera iyileştirmeleri de getiriyor!

Samsung Galaxy S21 modeli Samsung cihazlar arasında Mayıs güncellemesine ilk kez kavuşan model oluyor. Bildiğiniz üzere markalar akıllı telefonlarının hatalarını gidermek ve koruma altında bulunmaları adına aylık güncellemeler gönderiyor. S21 modeli de bu ayın güncellemesini almış bulunuyor. Bu güncellemeler bazı zamanlar yanında ek özelliklerle geliyor. Örneğin bahsi geçen bu güncellemenin kamera iyileştirmelerini de beraberinde getirdiği gibi! İşte detaylar…

Galaxy S21 Mayıs Güncellemesi Kamerayı İyileştiriyor! 

Mayıs ayı güncellemesi ilk kez Almanya’da geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı ve sonrasında Asya ve Avrupa marketlerine de ulaşmıştı. Samsung ilk olarak S21 modelini Hindistan’da güncelleyerek adımını atıyor. S21+ ve S21 Ultra modelleri de bu gelişmeden payını alıyor. Galaxy S21 modelleri için gelen güncellemenin yazılım numarası G991BXXU3AUDA oluyor. Eğer ki cihazınız S21+ ya da S21 Ultra modeliyse o zaman ise G998BXXU3AUDA adıyla karşılaşmanız gayet normal.

Galaxy S21 Güncelleme

Güncellemenin boyutu yaklaşık 1GB ve bu sebepten ötürü bizler Wi-Fi ağından indirip kurmanızı tavsiye ediyoruz. Güncelleme detaylarına baktığımız zaman bu güncellemenin Samsung Quick Share özelliğini iyileştirdiğini, çeşitli güvenlik açıklarını onardığını ve en önemlisi kamera iyileştirmeleri getirdiğini görüyoruz. Tahmin edilebileceği gibi güncelleme aynı zamanda cihazdaki bugları da onarıyor ve istikrarlı bir kullanım sağlamayı hedefliyor. Samsung tarafı aynı zamanda eğer bu güncellemeyi kurduysanız bir önceki versiyona geçmenin mümkün olmadığını da açıklıyor.

Eğer Hindistan kayıtlı bir telefon kullanıyorsanız cihazınızın bu güncellemenin bildirimini çoktan almış olması lazım. Eğer ki bir bildirim almadıysanız cihazınızın Ayarlar > Yazılım Güncellemeleri > İndir ve Yükle yolunu takip ederek bu güncellemeye sahip olabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu