Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 7 ve Reno 7 Pro Dünyaya Açılıyor! İşte Fiyatlar

OPPO Reno 7 ve Reno 7 Pro Çin dışında satışa çıkmaya hazırlanıyor. Telefonların bir sonraki duraklarına ve fiyatlarına göz atalım.

OPPO geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği paylaşımla birlikte 4 Şubat’ta Hindistan’da OPPO Reno 7 serisini piyasaya süreceğini onayladı. Şirketin Hindistan’da gerçekleştireceği etkinlikte OPPO Reno 7 ve OPPO Reno 7 Pro olmak üzere iki model tanıtması bekleniyor. Resmi duyuruya kısa bir süre kala telefonların Çin dışında nasıl fiyatlandırılacağını öğreniyoruz.

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre OPPO Reno 7’nin 8GB RAM + 256GB versiyonu ülkede 29.990 Rs / 399 $, Reno 7 Pro’nun 12GB RAM + 256GB versiyonu ise 39.990 Rs / 533 $ fiyattan satışa sunulacak. Özellikle Reno 7’deki fiyat rekabetçi görünüyor. Yine de bunların resmi fiyatlar olmadığının altını bir kez daha çizelim.

Öte yandan Hindistan’da satılacak olan Reno 7’nin Çin’deki Reno 7 SE olacağı bildiriliyor. OPPO Reno 7 SE’nin işlemci biriminde Mediatek Dimensity 900 yer alırken, arkada ise 48 megapiksel üçlü kamera bulunuyor. Yine Reno 7 SE modelinde daha yavaş yani 33 watt hızlı şarj desteği görüyoruz.

Reno 7 serisinin Türkiye pazarına ne zaman giriş yapacağı henüz bilinmiyor. Telefonları önce Avrupa pazarında sonra ülkemizde göreceğimiz için uzun bir süre daha beklememiz gerektiğini düşünüyoruz. Hem OPPO Reno 6’nın aralık başında Türkiye’de satışa sunulduğunun altını çizelim. Reno 7 ya da serideki diğer bir başka telefonun yaz döneminde önce ülkemizde satışa sunulacağına ihtimal vermiyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu