Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji Haberlerirealme

Realme GT5 Pro Dikkat Çekici Bir Tasarım Tercihine Yer Verecek

Realme GT5 Pro dikkat çekici bir tasarım tercihine yer verecek. Özellikle farklı görünümlü telefonları tercih etmek isteyenler göz atabilir.

Realme GT5 Pro dikkat çekici bir tasarım tercihine yer verecek. Özellikle farklı görünümlü telefonları tercih etmek isteyenler göz atabilir.

Realme’nin amiral gemisi GT serisinin yakında bir güncelleme alması bekleniyor. Yaklaşan Realme GT5 Pro, geçmişte kapsamlı bir şekilde sızdırıldı ve Snapdragon 8 Gen 3 yongasının piyasaya sürülmesinden bir süre sonra piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bilinen bir kaynak, lansmanından önce cihaz hakkında daha fazla bilgi sızdırdı.

Kaynak, cihazın arkasında Realme 11 Pro serisinin tasarımına benzeyen dairesel bir kamera modülünün bulunmasının beklendiğini söyledi. Telefon aynı zamanda vegan deri versiyonuyla da gelecek. Geçen ay, bahse konu bir Realme cihazının sızdırılmış bir görüntüsü çevrimiçi olarak ortaya çıktı.

Tüm bir yandan, Realme Türkiye yeni 11 Pro modeli için marka elçilerini ortaya çıkardı. Eğer yeni modeli Türkiye’de satışa sunulursa benzer marka elçileriyle bu tanıtım yapılabilir diye düşünüyoruz.

Realme GT5 Pro Beklenen Özellikleri

Önceki sızıntılar, cihazın 50 MP Sony IMX966 OIS birincil kameranın yanı sıra ultra geniş lens ve 3x optik yakınlaştırma özelliğine sahip, çok yönlü ve yüksek kaliteli fotoğrafçılık yetenekleri vaat eden 64 megapiksel OmniVision OV64B periskop yakınlaştırma kamerasına sahip olabileceğini söylüyor.

Cihaz, BOE tarafından sağlanan 2K kavisli kenarlı ekrana sahip olabilir. Kaputun altında, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 100W kablolu hızlı şarjlı 5.400mAh bataryadan güç alacak. Donanım, 10.000 mm²’lik devasa bir VC ısı dağıtım sistemi ile soğutulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu