Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S9 telefonlarda sürpriz gelişme!

Samsung  telefonlarda sürpriz bir gelişme görebiliriz. İddialar ve sızıntılar eşliğinde yavaş yavaş mobil dünyasında yer edinmeye başlayan Galaxy S9 modeller iddiaya göre kamera tarafında farklılık gösterecek.

Çin’den gelen son bilgilere göre Samsung, Galaxy S9 modelinde tek, Galaxy S9 Plus’ta ise çift arka kameraya yer verecek. Samsung’un bu noktada Apple’ın son yıllarda iPhone telefonlarda uyguladığı stratejiyi takip edeceğini söyleyebiliriz. Apple her geçen yıl standart ve Plus modeller arasındaki donanım değişkenliğini artıyor.

Aynı kaynağa göre Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’taki kameralar f/1.5 diyafram açıklığına sahip olacak. Daha önce bu değerin f/1.4 olacağı iddia edilmişti. F/1.5 olsa dahi Galaxy S9 modellerinin bu alanda yine de rekor kıracağını belirtelim. Galaxy S9 Plus’taki ikinci kamera ise f/2.4 lense sahip olacak.

Mobil dünyasının güvenilir kaynağı @evleaks, geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı bir yazıda Galaxy S9’da 4 GB RAM, Galaxy S9 Plus’ta 6 GB RAM’e yer verileceğini ifade etmişti. Görünüşe bakılırsa Galaxy S9 modeller arasında işlemci dışında ciddi bir donanım farkı göreceğiz.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu