Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Yenilenmiş Galaxy S21 Serisi Satmaya Başladı


Samsung yenilenmiş Galaxy S21 serisi telefonları satmaya başladı. Fabrikalarda yenilenen telefonun biraz daha uygun fiyatlı.

Galaxy S22 serisinin birçok ülkede yoğun ilgi gördüğü bir dönemde Samsung yenilenmiş Galaxy S21 serisi telefonlar satmaya başladı. Samsung satış sürecini ilk olarak Amerika’da başlatıyor. Yenilenmiş Galaxy S21 serisi şu an ön sipariş ve 22 Nisan tarihi itibariyle raflarda olacak. Samsung daha önce de yenilenmiş telefon satışı yapmıştı, fakat S21 serisi için ilk kez başlatılıyor.

Yenilenmiş telefonlar arasında serideki tüm modelleri yani Galaxy S21, Galaxy S21 Plus ve Galaxy S21 Ultra’yı görüyoruz. Yenilenmiş fiyatlara gelince; Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra sırasıyla 675 $, 850 $ ve 1.000 $ fiyatlarından satışa sunuluyor. Telefonlar daha önceki resmi fiyatlara göre 120 ila 200 dolar daha düşük fiyatlara satılıyor.

Samsung, yenilenmiş telefonlara olan ilgiyi artırmak adına 22 Nisan tarihine kadar kullanıcılara 100 dolarlık indirim kuponu sunuyor. Samsung ayrıca ilginç bir şekilde yenilenmiş S21 serisi için takas programı da açmış görünüyor. Kullanıcılar modeline telefonlarını bırakıp karşılığında S21 serisi modellerden birini alabilecek.

Samsung Türkiye, takas programını gerçekleştiriyor olsa da henüz yenilenmiş telefon satışı yapmıyor. Türkiye’deki akıllı telefon fiyatlarında yaşanan artış göz önüne alındığında markaların yavaştan yenilenmiş telefonları Türkiye’de satmaya başlamaları gerektiğini düşünüyoruz. Satıldığı takdirde fabrikada sıfırlanmış ve yeni hale getirilmiş bir telefon satın almayı düşünür müsünüz?

Samsung Türkiye Zam Yaptı, Galaxy S22 Serisinde Fiyatlar Arttı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu