Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme X7 Max Sızdırıldı! Dimensity 1200 Yonga Seti Çok Fena


realme markasının sıradaki amiral gemisi olacak olan realme X7 Max lansmana çıkmadan kutusunun resmi internete sızdırıldı.

realme UI 2.0 güncellemesi ile adından söz ettiren şirket güncellemeyi yavaş yavaş yayınlamaya hazırlanırken yepyeni akıllı telefonlar üzerinde de çalışıyor. Samsung ve Xiaomi kadar olmasa da akıllı telefon modelleri için çeşitli güncellemeler yayınlayan ve yayınlamaya devam eden şirket, Covid-19 salgını nedeniyle bazı lansman tarihlerini ertelemişti. Covid-19 salgını hem ülkemiz de hem de dünyanın dört bir yanında hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken teknoloji dünyası da bu durumdan nasibini alıyor. Bazı şirketler online etkinlikler ile teknolojik ürünlerini tanıtmaya devam ederken, realme X7 Max akıllı telefon tanıtılmadan kutu görseli internete sızdırıldı.

realme markasının birbirinden güzel telefon modelleri olduğunu inkar etmemek lazım. Tabii Apple yada Samsung ile yarışacak telefon modellerini üretemediği de aşikar. Dün yeni bir akıllı saat ile Apple Watch’a meydan okuyan şirket şimdi de sıradaki akıllı telefon modeli ile rakiplerinin dikkatini çekmeye hazırlanıyor.

"<yoastmark

realme X7 Max 4 Mayıs’ta Tanıtılacaktı! Ne Oldu?

Şirket daha önce yaptığı duyurular da X7 Max adında yeni bir akıllı telefonu 4 Mayıs 2021 tarihinde tanıtacağından söz etmiş ve planları hakkında bilgi vermişti. Mayıs ayının ikinci gününe geldiğimiz şu sıralar şirket yeni bir duyuru ile haberlerimize konu oldu. Edindiğimiz bilgilere göre şirket Covid-19 salgını nedeniyle yeni akıllı telefonun lansmanını erteledi. Yeni bir tarih vermeyen şirket salgının durumuna göre yeniden plan yapacağını belirtti. Cihazın lansmanı ne zaman yapılacak bilinmezken bugün Twitter üzerinden bir kullanıcı cihazın kutu resmini internete sızdırdı. Fotoğrafa göre cihaz Dimensity 1200 işlemci ile desteklenecek. Unutmadan hatırlatalım, Çin’de satılan realme GT Neo ve Redmi K40 Gaming Edition’da aynı yonga setine sahip. Kutu üzerinde cihazın 120Hz ekran yenileme hızına sahip olacağını ve buna ek olarak ekranın Super AMOLED olacağını belirtiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu