Akıllı SaatAkıllı TelefonGenelGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Watch ilk kez sızdırıldı! Apple Watch’a rakip olur mu?

Xiaomi’nin 5 Kasım etkinliğinde tanıtacağı ürünlerden biri daha belli oldu. 108 megapiksel ana kameralı ve toplamda beş arka kameraya sahip olacak Mi CC9 Pro modeline ek olarak Mi TV 5 ve Xiaomi Mi Watch akıllı saatin tanıtımı gerçekleşecek.

Xiaomi’nin halihazırda Huami markasının akıllı saatlerini kendi ismiyle piyasaya sunuyor, ancak Çinli şirketin henüz kendi adına markalattığı bir akıllı saat çözümü yoktu. Görünüşe bakılırsa bu durum 5 Kasım tarihi itibariyle değişecek. XiaomiMi Watch akıllı saatin resmi görüntüsü güvenilir bir kaynak tarafından gün yüzüne çıkarıldı.

Xiaomi Mi Watch tasarımı

Yayınlanan ilk poster Mi Watch’ın Apple Watch gibi dikdörtgen tasarımına sahip olacağını gösteriyor. Fakat Xiaomi’nin akıllı saatte köşeleri daha oval bir yapı kullandığı görülüyor. Buna ek olarak Mi Watch’ın yan tarafından kontrol butonlarını göremedik. Akıllı saatin üst kısmında Mi Band bileklikten hatırladığımız bir sanal buton kullanılıyor.

Mi Watch’ın teknik özelliklerini şu an için bilmiyoruz, ancak ilk gelen bilgiler dahili bir SIM kart, 4G modem, akıllı asistan ve NFC temassız ödeme çipinin olacağı yönünde. Bunun yanında saatte OLED ekran kullanılacak ve ekran sürekli açık özelliğini göreceğiz.  Akıllı saatin can alıcı özelliğinin ise fiyatı olmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu