Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriVivo

vivo T3x Özellikleri Sızdırıldı

vivo T3x modelinin özellikleri sızdırıldı. Cihazın vivo tarafında pek çok konuda bir ilki gerçekleştirebileceği konuşuluyor.

vivo’nun yaklaşan T3x modeli ile T serisi akıllı telefonlarına bir başka ilgi çekici rakip daha eklemesi bekleniyor. Cihaz yakın zamanda hem Bluetooth SIG hem de BIS sertifikalarında görüldü, bu da adını doğruladı ve Hindistan’da yakında piyasaya sürüleceğinin sinyalini verdi.

Şimdi MySmartPrice tarafından hazırlanan bir rapor, cihazın bazı temel özelliklerini ortaya çıkardı. Hadi daha yakından bakalım.

vivo T3x Teknik Özellikleri

Rapora göre vivo T3x, Snapdragon 6 Gen 1 yonga seti ile donatılacak. 4nm’lik bir üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli bir işlemci. Çekirdek mimarisi dört Cortex-A78 ve dört Cortex-A55 çekirdeğinin yanı sıra bir Adreno GPU’ya sahip.

Dahası, T3x’in vivo’nun devasa 6000mAh bataryaya sahip ilk ince akıllı telefonu olduğu söyleniyor. Telefonun iki güne kadar nominal pil ömrü olacak. Ses açısından telefon, %300’e kadar ses artışı sağlayan, ses yükselticili çift stereo hoparlör kurulumuna sahip olacak.

Raporda bu ayrıntıların ötesinde akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi sunulmuyor. Ancak vivo’nun cihazı Nisan ayının üçüncü haftasında, muhtemelen 19-22 Nisan arasında tanıtabileceğine dair spekülasyonlar var.

vivo T3x, Nisan 2023’te piyasaya sürülen vivo T2x‘in yerini alacak. T2x, FHD çözünürlüklü ve su damlası tarzı çentikli 6,58 inç IPS LCD ekrana sahipti.

Kaputun altında, 8 GB’a kadar RAM ve 128 GB depolama alanıyla eşleştirilmiş bir Dimensity 6020 işlemci tarafından destekleniyordu. Kamera kurulumunda arka tarafta 50 MP ana sensör ve 2 MP makro sensörün yanı sıra selfie’ler için ön tarafta 8 MP lens bulunuyordu. Cihaz, 18W şarj desteğine sahip 5000mAh bataryaya sahipti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu