Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Note 10 ve Note 10 Pro ilk kez yan yana!


Galaxy Note serisi telefonları bu defa daha farklı bir heyecanla bekliyoruz. Galaxy S10 adı altında birçok telefon duyuran Samsung benzer stratejiyi Galaxy Note 10 serisinde de uygulamaya koyacak. Şu ana kadar gelen bilgiler Galaxy Note 10, Galaxy Note 10 Pro ve Galaxy Note 10 5G modellerinin ağustos ayında gerçekleşecek etkinlikte tanıtılacağı yönünde. Son sızıntıda Galaxy Note 10 ve Note 10 Pro modellerine ait ekran koruyucuları yan yana göründü. Bu sayede telefonların boyut farkını görebiliyoruz.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Galaxy Note 10 ve Note 10 Pro ekran koruyucuları

Galaxy Note 10’da 6.4 inç, Note 10 Pro modelinde ise 6.8 inç büyüklüğünde ekranlar kullanılacak. Ekran koruyucuları bu farkı zaten net bir şekilde ortaya koyuyor. Ekran koruyucuları ayrıca telefondaki çerçevelerin çok ince olacağını onaylıyor.

Galaxy Note 10 modellerinde kamera, Galaxy S10’daki gibi ekrana gömülü olacak. Bu defa ortaya konumlandırılacak kamera için ekran koruyucuları üzerinde herhangi bir boşluk bulunmuyor. Galaxy S10 serisi için satılan bazı koruyucularda da benzer durum mevcuttu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu