Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerXiaomi

Xiaomi 12S En İyi Premium Telefon Serisi Seçildi!

Xiaomi’nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı Xiaomi 12S serisi en iyi premium telefon serisi seçildi. Xiaomi 13’ün bu unvanı alması bekleniyor.

Xiaomi bu yılı büyük zaferler ve başarılar ile kapatmaya hazırlanıyor. Xiaomi Lei Jun’un başkanı, Xiaomi akıllı telefonların başka bir reytingin zirvesinde olduğunu söyledi. China Mobile, 575 dolardan fazla değeri olan 5G desteğine sahip en iyi akıllı telefonların derecelendirmesini yayınladı. Xiaomi 12S Ultra birinci, Xiaomi 12S Pro ise ikinci sırada yer aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Lei; “Bu veriler Xiaomi’nin son üç yılda premium akıllı telefonlarının kalitesini nasıl artırdığını doğruluyor. Xiaomi 13 serisi, dikkatli çalışmalarımızın en son örneğidir. Akıllı telefonları kullanarak kullanıcı yorumlarını dört gözle bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Xiaomi 13 sunumu sırasında Lei Jun, kullanıcıların şirketin yeni telefonlarından ne kadar memnun olduğunu gösteren istatistikler yayınladı. Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro ve Xiaomi 12S Ultra’nın kullanıcı memnuniyeti derecesi %98’i aşıyor ve Xiaomi MIX Fold 2 %100’e yaklaşıyor.

Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro’nun sadece Çin’de satışa çıktığını, amiral gemisi Xiaomi 13 Pro’nun ise en popüler Çin platformu Jingdong’da hızla tükendiğini belirtelim. Çinli teknoloji devi bu başarısını 2023 yılında bakalım Avrupa ve Türkiye pazarında da devam ettirebilecek mi?.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu