Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Infinix Zero Serisi Telefonlar Geliyor, Yakında Yayılacak


Infinix Zero serisi yakında Hindistan’da piyasaya sürülecek, tanıtımlar yayınlandı. Şimdilik birkaç ülkede satılsa da dünyaya açılacak.

Infinix Zero 8, Ağustos ayında Endonezya’da resmiyet kazandı. Zero 8i adı verilen tonlanmış versiyonu geçen ay Pakistan’da duyurulmuştu. Zero serisi akıllı telefonların Hindistan’a gelişiyle dalga geçmeye başladı. Tanıtımlar, Infinix Zero 8 ve 8i akıllı telefonlar gibi elmas şeklindeki kamera modülünü sergiliyor.

Şirket, yaklaşan Zero serisi telefonlarının lansman tarihini henüz açıklamadı. Ayrıca, markanın Zero 8’i mi yoksa Zero 8i’yi mi yoksa her ikisini birden mi piyasaya süreceği açıklanmadı. Zero 8 Endonezya’da 268 $, Pakistan’da 221 $ olarak fiyatlandırılacak.

Infinix Zero 8 ve 8i Özellikleri

Infinix Zero 8, 6.85 inçlik bir IPS LCD paneline sahiptir. Çift delikli ekran, tam HD + çözünürlük ve 90Hz yenileme hızı üretir. Helio G90T, cihazı 8 GB RAM ile destekliyor. 128 GB yerel depolama alanına sahiptir. Telefon, USB-C üzerinden 33W şarjı destekleyen 4,500mAh pil barındırıyor.

Zero 8, 48 megapiksel + 8 megapiksel (ultra geniş) çift selfie kamera sistemine sahiptir. 64 megapiksel + 8 mgeapiksel (ultra geniş) + 2 megapiksel (makro) + 2 megapiksel (düşük ışık) dört kamera sistemine sahiptir. Bir microSD kart yuvası ve yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucu gibi diğer özelliklere sahiptir.

8i, 16 megapiksel + 8 megapiksel (ultra geniş) çift selfie kamera kurulumuna sahiptir. Arkasında 48 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel + AI lens dört kamera sistemi var. Diğer özellikleri Zero 8 ile aynıdır.

Ülkemizde şimdilik satışa sunulup sunulmayacağını bilmiyoruz. İLerleyen günlerde ayrıntıları paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu