Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Watch (Xiaomi Mi Watch Lite) Ortaya Çıktı! Redmi İşi Abarttı


Geçtiğimiz ay ilk kez duyurusu yapılan Redmi Watch ya da diğer adı ile Xiaomi Mi Watch Lite lansman öncesinde ortaya çıktı…

Akıllı telefon pazarında rekabet ciddi anlamda artıyor. Özellikle 2021 yılında pandeminin de aşı sonrasında azalma göstereceği ile ilgili öngörüler mobil pazardaki hareketliliği daha da arttıracak gibi görünüyor. Redmi, 26 Kasım tarihinde bir lansman yapacak ve bu lansamnda Redmi Note 9 ile Redmi Note 9 Pro modellerini bizlere tanıtacak. Gelen bilgilere göre tanıtım konser havasında geçecek ve gençlere odaklanılacak. Bununla birlikte Redmi’nin bir süredir kulislerde konuşulan Redmi Watch yani diğer adı ile Xiaomi Mi Watch Lite modelini de tanıtacak.

Redmi CEO’su ve Xiaomi Çin Başkanı Lu Weibong geçtiğimiz ay içinde yeni nesil Redmi Watch’ın bu ay sonunda tanıtılacağını zaten duyurmuştu. Daha önceden REDMIWT01 model numarasıyla saat ortaya çıkmıştı. REDMIWT02 model numaralı Xiaomi Mi Watch Lite ise farklı pazarlar için kullanıcılara sunulacak. Ülkemizde de Xiaomi Mi Watch Lite modelini bekliyoruz.

Akıllı saatin tasarımı ise Apple Watch benzeri kare bir yapıda olacak. 1,4 inç boyutunda kare ekrana sahip olacak yeni nesil akıllı saatin 24 saat boyunca kalp atış hızını takip edeceğini ve otomatik ekran parlaklığı ayarının da olacağını belirtelim. Kim ne derse desin bu özellik bir akıllı saatin olmazsa olmazı.  Akıllı saat ayrıca GPS ve Bluetooth 5.1 desteğine de sahip olacak. 

Bakalım fiyat ne olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu