Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 8 OnePlus 7 serisine ciddi fark attı!

Bugün ortaya çıkan OnePlus 8 OnePlus 7 Geekbench karşılaştırmaları OnePlus 8 beklentisi içinde olan birçok kişiyi heyecanlandıracak diye düşünüyoruz.

OnePlus son günlerde adından sıkça söz ettiren bir üretici konumuna geldi. Bunun en büyük sebebi de yaptığı inovasyonlar. Bildiğiniz üzere OnePlus CES2020 etkinliği kapsamında yeni nesil OnePlus Concept One ile arka kamera yapısını kasa içine elktrokromik cam ile gizlemeyi başarmıştı. CES2020 sonrasında yaptığı duyuru ile de OnePlus 13 Ocak tarihinde bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. OnePlus Ekran Teknolojisi Etkinliği yaparak bu konuda şirketin ve sektörün nereye gittiğini gözler önüne sermenin planlarını yapıyor. Bir yandan da OnePlus 8 OnePlus 7 Geekbench testleri karşılaştırılıyor.

Zira bugün OnePlus 8‘e ait olduğu iddia edilen Geekbench skorları karşımıza çıktı. Ortaya çıkan puanları bir önceki nesil OnePlus 7 serisi ile karşılaştırdığımızda yeni nesil OnePlus 8‘in %20 ile %30 arasında bir fark ortaya koyduğunu görüyoruz.

Ortaya çıkan test sonuçlarına göre OnePlus 8 tekli çekirdekten 4.296 puan ve çoklu çekirdekten de 12.531 puan almayı başarıyor. Telefonda gördüğümüz kadarıyla 12GB RAM ve Android 10 işletim sistemi var. OnePlus 8 ne zaman tanıtılacak bilemiyoruz ama bu sızıntılar sonrasında OnePlus‘ın elini çabuk tutacağını düşünüyoruz.

Bildiğiniz üzere OnePlus 7T Eylül ayında ve OnePlus 7T Pro Ekim ayında duyuruldu. Snapdragon 865 trenini kaçırmak istemeyen

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu