Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuTeknoloji

Meizu telefonlar resmi olarak Türkiye’ye geliyor

Meizu telefonlar sonunda resmi olarak Türkiye’ye giriş yapıyor. Önde gelen akıllı telefon üretici Meizu, Genpa ile distribütörlük anlaşması neticesinde Türkiye’ye resmi olarak giriş yapacağını duyurdu. Son yıllarda yeni ülkelerde operasyonlar başlatan firmanın bir sonraki durağı Türkiye olurken, Meizu Türkiye ’nin bir numarası olarak ise Murat Sungur Özkan atandı.

Özken konuya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu: Çinde geniş kitlelerin Meizu markasına olan ilgi ve sadakati dikkatimi çekti. Hedefim aynı ilgi ve sadakati Türkiye’de oluşturmak ve bunu başarabilmek. Önceliğimiz satış ve teknik servis operasyonunda da tıpkı akıllı telefonlarımızın tasarımında olduğu gibi kullanıcıyı ön planda tutacağımız bir ağ oluşturmak olacak.” 

Fiyat / performans odaklı ürünlerle bilinen Meizu’nun halihazırda bazı modelleri ülkemizde paralel ithalat yoluyla satılmakta. Yeni anlaşma çerçevesinde ülkemize resmi olarak giriş yapacak üreticinin ilk etapta hangi telefonları ülkemize getireceği bilinmiyor. Sevindirici olan gelişme ise Meizu telefonlar için çok fazla beklemeyeceğiz, zira bu ay içerisinde satışlar başlayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu