Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Oyun Telefonu Hakkında En Son Gelişmeler!

200 milyondan fazla telefon satmayı başaran Redmi oyun telefonu ile oyuncuların da gönlünü fethedecek gibi görünüyor. Rakipler meraklı.

Şu sıralar Redmi 10 serisini Hindistan’da piyasaya sürmeye hazırlanan Çinli teknoloji Xiaomi, yeni bir oyun telefonu üzerinde çalıştığını geçtiğimiz haftalar da duyurmuştu. Biz de teknolojinin nabzını tutmaya devam etmiş ve sizleri gelişmelerden haberdar etmiştik. Nisan ayının ortasına geldiğimiz bu günler de ünlü teknoloji devi birbirinden güzel haberler ile gündeme gelmeye devam ediyor. 200 milyondan fazla satan Redmi markası şimdi yeni bir oyuncu telefonu ile ortalığı kasıp kavurmaya hazırlanıyor. Biz de bu haberimiz de Redmi oyun telefonu hakkındaki son gelişmeleri sizlere aktarmaya çalıştık.

Artık mobil oyunlar hayatımızın vazgeçilmezi haline geldi. Bazen cafe de bazen metro da kısaca hayatımızın hemen hemen her yerinde mobil oyunlar oynuyor, belirli ücretler yatırarak daha eğlenceli zaman geçirmeye çalışıyoruz. Özellikle mobil oyunlar için cihazların performansı da ön plana çıkıyor. İşte Xiaomi’nin alt markası Redmi mobil oyunseverlere tam da bu noktada yüksek bir performans sunarak oyunlardan daha fazla haz alabilmelerini sağlayacak.

"<yoastmark

Redmi Oyun Telefonu 144Hz Yenileme Hızına Sahip Olacak

Edindiğimiz yeni bilgilere göre şirketin yeni oyun telefonu 144Hz yenileme hızına sahip olacak. OLED Samsung E4 ekrana sahip olacak olan akıllı telefon modeli 67W hızlı şarj desteğine ek olarak 5.000mAh kapasiteli devasa bir bataryaya ev sahipliği yapacak. Akıllı telefonun oyun yönetimi, Black Shark akıllı telefonlarda yer alan benzer geri çekilebilir tetikleyiciler ile sağlanacak. Oyuncu telefonun Dimensity 1200 yonga setine sahip olacağı bilinirken, 2.6GHz üçlü Cortex-A78 çekirdeğe ve 2.0GHz frekansına sahip dört Corterx-A55 çekirdeğe sahip olacağı ortaya çıktı. Grafikler de Mal-G77 MC9’a yer verecek olan model oyunlar da tam bir vazgeçilmez olacak. Cihazın Nisan ayı sonunda tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu