Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobiroller

iPhone 14 Pro ve Pro Max Can Sıkan Bir Sorunla Karşı Karşıya

iPhone 14 serisindeki yazılım sorunları bitmek bilmiyor. Yeni bir rapora göre iPhone 14 Pro ve Pro Max yeniden başlama sorunu yaşıyor.

iPhone 14 serisi satış rekorları kıradursun, telefonların yaşadıkları yazılımsal sorunlar gündemden düşmüyor. iPhone 14, iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerini satın alanlar, çoğu yazılım tabanlı çeşitli sorunlar bildirmeye devam ediyor. Apple bunların bir kısmını son güncelleme çözüme kavuştursa da, kullanıcılar her defasında yenisini bildiriyor.

iPhone 14 Pro ve Pro Max Yeniden Başlama Sorunuyla Gündemde

Çinli Mydrivers sitesinin aktardıklarına göre, iPhone 14 Pro kullanıcıları daha önce bildirilmeyen bir sorunla karşı karşıya. Bazı kullanıcılar, iPhone 14 Pro’larının MagSafe veya Lightning ile şarj olurken belirsiz aralıklarla yeniden başladığını bildiriyor. Ayrıca, iOS 16.0.1 çalıştıran bir iPhone 14 Pro Max’in de şarj olurken her 10 ila 20 dakikada bir aniden yeniden başladığına dair paylaşımlar yapıldı. Sonradan anlaşıldığı ki bu durum iOS 16.0.2 veya iOS 16.1 Beta gibi daha yeni sürümlerde de yaşanmaya devam ediyor.

Apple yeniden başlaması sorununa ilişkin henüz resmi olarak yanıtta bulunmadı. Ancak kullanıcılar bu aşamadaki tek acil çözümün arka planda uygulama yenilemeyi devre dışı bırakmak olduğunu buldular. Eğer sizde henüz satın aldığınız iPhone 14 Pro serisi telefonda bu sorunu yaşıyorsanız bu şekilde bir geçici çözüm deneyebilirsiniz. Sorunun ayrıca çok yakında yayınlanacak bir güncelleme ile çözüme kavuşacağını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu