Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G videosu ile karşımızda!


Bir süredir haberlerini yaptığımız Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G modeli bugün render videosu ile resmen karşımızda. Böyle güzel, böyle iyi…

Samsung‘un yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 20 serisini geciktireceği ile ilgili bazı bilgiler paylaşılmıştı. Daha sonra borsada aşağı doğru hareketlenme görüldü ve üretici bu konuda resmi bir açıklama yaptı. Samsung, yeni nesil Galaxy Note 20 ailesinin Ağustos ayında tanıtılacağını resmen duyurdu. Bugün de Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G ile ilgili render videosu yayınlandı.

Bu video takdir edersiniz ki resmi bir video değil ve ortaya çıkan bilgiler ver görseller üzerine hazırlanan bir video. Fakat biz bu videodaki görüntünün gerçek olacağını bilecek kadar da bu işin içindeyiz. Videoya geçmeden önce bazı detayları paylaşalım istiyoruz. Arkada üçlü bir kamera yapısı var.

Bununla birlikte altta periskop lens görüyoruz. Samsung’un yeni nesil Galaxy Note 20 serisinde 100X Zoom gibi çılgınlıklara kalkışmayacak demiştik ama bu görüntü bizi şaşırttı. Bununla birlikte yeni bir gold rengi de gördük ama bu rengi pek beğenmedik. Zira bu gold değil de biraz şey gibi görüntü gözümüze.

Yeni nesil Galaxy Note 20 böyle mi gelecek? Bu sorunun cevabını bilemiyoruz ama Infinty-O ekran içi delikli kamera ile geleceği de kesinleşen detaylardan birisi. En iyisi lafı uzatmayalım ve gelin videoyu birlikte izleyelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu