Güncel Teknoloji HaberleriKoronavirüsTeknolojiVideo İncelemeler

Nano mu? Maske mi? Yeni bir dolandırıcılık mı? Un Testi Yaptık


Koronavirüs salgını sonrasında hayatımız birçok yönden değişti. Bugün satışta olan Nano maske adı verilen ürünleri test ediyoruz. Un testi yapıyoruz…

Son dönemde yaşadığımız Koronavirüs sonrasında dünya büyük bir değişime uğradı. Daha önce aklımızın ucundan bile geçmeyen şeyler yapıyoruz. Bundan birkaç ay önce deli gibi maske arayacağımızı birisi söylese inanmazdık. Maske konusunda devletimiz çok doğru bir karar verdi ve cerrahi maske satışını kesinlikle yasakladı. Bu da insanların maske aramasına sebep oldu. E-devlet üzerinden verilen maskeler ise halen birçok kişiye ulaşmış değil. Nano maske adı verilen yeni saçmalıklar ise ne kadar bizi koruyor.

Geçtiğimiz haftalarda 3 farklı maske siparişi verdik. Elimizde de daha önceden aldığımız ffp2 standardında bir maske vardı. peki bu 4 farklı maskeyi karşılaştırdığımızda bize maskeler ne sunacak?

Açıkçası nasıl bir test yapılması gerektiğini çok düşündük. Bunun farklı yollar olsa da ev ortamında yapabileceğimiz şeyler sınırlıydı ve biz de maskelere un dökerek daha sonra da bu onu elektrik süpürgesi ile çektirdik. Tahmin edeceğiniz üzere cerrahi maske buna pek mukavemet sağlayamadı. Peki “defalarca yıkanabildiği” iddia edilen Nano saçmalığı nasıl bir mukavemet ortaya koymuş olabilir?

Dilerseniz lafı fazla uzatmayalım ve hazırladığımız videoya birlikte göz atalım. Bu konuda sizin yorumlarınız ne? Lütfen videonun altına yorumlarınızı bizlerle paylaşın. Zira sizlerin de ne düşündüğünü çok merak ediyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu