Giyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeHuawei

Huawei Band 6 için Büyük Güncelleme! Yeni Özellikler Geldi


Ülkemizde oldukça popüler olan Huawei Band 6 için büyük bir güncelleme geldi. Böylece akıllı bileklik yeni özelliklerine kavuştu.

Huawei Band 6, 2021 yılında piyasaya sürülmüştü. Tanıtılmasından 1 yıl geçmiş olmasına rağmen, akıllı bileklik bu yılın akıllı bileklerinden hiç de geri kalmıyor. Ülkemizde de oldukça popüler olan bu akıllı bileklik, Huawei’nin çalışmaları sayesinde güncel kalmaya devam ediyor. Şimdi ise akıllı bilekliğe yeni bir güncelleme geldi. Kaynaklar akıllı bilekliğe yeni bir sağlık uygulamasının ve çeşitli yardımcı programların eklendiğini gösteriyor.

Huawei Band 6 Yeni Uygulamalarına Kavuştu

Birkaç gün önce Huawei, Band 6 akıllı bilekliğinin global ve ülkemizdeki versiyonuna yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Bu yeni güncelleme ile akıllı bileklik, yeni programlarına kavuşmuş oldu. Bu büyük güncellemenin getirdikleri arasında, yeni bir sağlık uygulaması mevcut. Buna ek ek olarak çeşitli programlar da eklenmiş durumda.

Ayrıca güncelleme, Band 6’nın bildirim sunumunu, animasyonlarını ve sistem performansını artırıyor. Huawei Band 6’nın sahip olduğu bu güncelleme ile, kullanım deneyimini maksimum düzeye çıkardığını söyleyebiliriz.

Bilgilere göre Huawei Band 6 kullanıcıları 11.1.16.12 numaralı güncellemeyle, yukarıda belirttiğimiz yeniliklere erişebilir. Huawei yazılım güncellemesinin tam değişiklik günlüğünü de yayınladı. Gelin detaylarına bakalım.

Güncellemeler:

  • Yonca görevlerini tamamladığınızda giriş yapmanızı sağlayan ve sağlıklı alışkanlıklar geliştirmenize yardımcı olan Wellness uygulaması eklendi.
  • Koşu Yeteneği İndeksi, toparlanma durumu, antrenman yükü ve VO2 Maks. gibi verileri görüntülemenizi sağlayan Antrenman durumu uygulaması eklendi.
  • Watch Face Store’da Döngü Takvimi, müzik kontrolü ve ücretli saat yüzleri için üçüncü taraf işletim sistemi uyumluluğu eklendi.

Optimizasyonlar:

  • Bazı durumlar için optimize edilmiş bildirim görünümü.
  • Animasyonlu saat yüzleri için optimize edilmiş görüntü efektleri.
  • Belirli durumlar için optimize edilmiş sistem kararlılığı.
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu