AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTecno MobileVideo İncelemeler

TECNO SPARK 10 Pro İnceleme! TECNO Orta Segmentte Yine İddialı


TECNO markası orta segment pazarını hareketlendirmeye devam ediyor. TECNO SPARK 10 Pro İnceleme videosunu oldukça beğeneceksiniz… #reklam

Akıllı telefon pazarında fiyatlar arttıkça orta segment telefonlar daha da önemli bir hale geliyor. Üreticiler de bu pazarda daha iddialı bir konuma gelmek için ellerinden gelen tüm çabayı ortaya koyuyorlar. İşte bu pazarda en iddialı üreticilerden birisi haline gelmeyi başaran TECNO Mobile yeni telefonu TECNO SPARK 10 Pro ile karşımızda. Biz de telefonu her yönüyle enine boyuna inceledik. Sizlerin de bu videoyu izledikten sonra telefon ile ilgili kafanızda en ufak bir soru işareti kalmyacağına inanıyoruz. TECNO SPARK 10 Pro inceleme videosu ile telefonun tüm özelliklerini spesifik olarak sizlerle paykaşıyoruz. Telefon bize TECNO Mobile Türkiye tarafından gönderilmiştir.

TECNO Mobile dendiğinde birçok kişinin aklına orta segment telefonlar gelebilir ama işin aslı öyle değil. Zira geçtiğimiz günlerde incelemesini yaptığımız TECNO PHANTOM X2 ve TECNO PHANTOM X2 Pro incelemeleri kullanıcıların kafasındaki “TECNO sadece orta segment telefon yapar” algısını da tamamen yıktı diye düşünüyoruz. TECNO SPARK 10 Pro modeline baktığımızda ise kendi fiyatının ötesinde bir kamera deneyimi ve bununla birlikte de kendi fiyatının ötesinde bir oyun deneyimi ortaya konuyor. Bu iki özellik de TECNO SPARK 10 Pro modelinin rakiplerinden bir adım önde olmasını sağlıyor. Bununla birlikte ekran ve pil tarafında da telefon oldukça başarılı. 8GB RAM ve bununla birlikte 8GB sanal bellek sayesinde 16GB RAM varmış gibi telefon performans ortaya koyabiliyor. Pil tarafında ise yine tüm gün süren rahat bir kullanım bizlere sunuluyor. Ne kadar sürede şarj olduğu ile ilgili bilgileri de video içinde bulabileceksiniz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve hazırladığımız inceleme videosuna geçiş yapalım. Yorumlarınızı video altında bekliyoruz.

TECNO SPARK 10 Pro Teknik Özellikler

  • 6,8 inç boyutunda, 2460x1080p çözünürlükte, 90Hz ekran tarama hızına sahip IPS LCD ekran
  • 12 nanometre üretim sürecine sahip MediaTek Helio G88 yonga seti (2×2.0 GHz Cortex-A75 & 6×1.8 GHz Cortex-A55)
  • Mali-G52 MC2 GPU
  • 256GB Arttırılabilir Hafıza ve 8GB RAM + 8GB Sanal RAM
  • Arkada 50 megapiksel f/1,6 diyafram değerinde ana ve 0,08 megapiksel değerinde yardımcı sensör. 2K video kaydı destekleniyor
  • Önde 32 megapiksel f/2,0 diyafram değerinde slefie kamerası ve ön kamerada da 2K video çekim özelliği
  • 5.000 mAh pil gücü ce 18W şarj desteği
  • Bluetooth 5.3 desteği
  • Android 13 işletim sistemi ve HIOS 12.6 arayüz

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu