Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Black Shark Yeni Oyun Aksesuarlarını Duyurdu

Xiaomi'nin oyun odaklı alt markası Black Shark, küresel pazarlar için yeni oyuncu ürünleri duyurdu. Bunlar arasında bir de akıllı saat var.


Xiaomi‘nin oyun birimi Black Shark bugün bir dizi oyun aksesuarını duyurdu. Giyilebilir kategorisinde yer alan bu tanıtımların başında Black Shark S1 akıllı saat ve Lucifer açık kulak kablosuz geliyor. Marka ayrıca Green Ghost kablosuz oyun kumandasını ve yeni bir akıllı telefon soğutucusu olan MagSafe uyumlu MagCooler 3 Pro’yu görücüye çıkardı.

Black Shark S1 Akıllı Saat, 1,43 inç büyüklüğünde yuvarlak AMOLED ekrana, metal çerçeveye ve IP68 sertifikasına sahip. Akıllı saat üzerinden Bluetooth araması ve 7/24 kalp atış hızı ve kandaki oksijeni izlemek mümkün. Saat ayrıca 100’den fazla spor modunu takip edebiliyor. Black Shark normal kullanımda saatin 10 günlük pil ömrü sunduğunu açıkladı.

Black Shark S1 adlı akıllı saat sadece siyah renkte geliyor ve fiyatı 50$. Saat, Black Shark resmi web sitesinden ön siparişe açıldı ve ABD ve Avrupa genelinde teslimatlar yapılıyor.

Black Shark Lucifer Kulaklık, 16,2 mm sürücülere, Bluetooth 5.3 bağlantısına ve IPX4 suya dayanıklılık derecesine sahip olup, açık kulak tasarımı ile geliyor. Black Shark, tek şarjla 7 saat dinleme vaat ederken, kasa ile birlikte pil süresi 28 saate kadar çıkabiliyor.  Black Shark Lucifer kulaklık siyah renkte geliyor ve fiyatı 40 dolar.

MagCooler 3 Pro, iPhone 12 ve üzeri modellerle uyumludur ve RGB aydınlatma efekti sunuyor. Black Shark, en yeni soğutucusunun iPhone’unuzun yüzey sıcaklığını 35°C’ye kadar düşürebileceğinin sözünü veriyor. Ayrıca Shark Arsenal uygulamasında fan üzerinde ek kontroller sağlayabileceksiniz. MagCooler 3 Pro’nun fiyatı 40$ olarak açıklandı.

Black Shark Green Ghost oyun kumandası, 1.000 Hz oranına sahip Xbox tarzı bir düzene sahip olup, eSports’a doğru nişan alma ve Alps yapışkan joystick’leri içeren 2.000 seviyeli doğruluk sağladığı iddia ediliyor. Green Ghost denetleyici tüm modern konsollarla, PC, Mac, iOS ve Android cihazlarla uyumludur. Ayrıca kaymaz ergonomik tasarıma, çift kademeli salon manyetik tetik düğmelerine ve USB-C ile şarj edilebilen 1.000 mAh batarya sunuyor. Black Shark Green Ghost kontrol cihazının fiyatı Black Shark web sitesinde 100$ olarak açıklandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu