Akıllı TelefonCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemRedmiXiaomi

Redmi Note 12 4G Yakında Piyasaya Sürülebilir


Redmi geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü Note 12 serisine ilerleyen günlerde Redmi Note 12 4G modelini de ekleyebilir.

Xiaomi’nin alt markalarından birisi olan Redmi, hem kendi ana pazarı olan Çin’de hem de küresel pazarlarda Redmi Note 12 5G serisini piyasaya sürmesinin ardından serinin yeni üyesi olan Redmi Note 12 4G modelini de yakın bir süre içerisinde piyasaya sürmesi bekleniyor.

Telefonun yakın zamanda piyasaya sürülmesine işaret eden durumlara geldiğimizde bugüne kadar telefon birçok sertifika platformunda görünmesinden kaynaklanıyor. NBTC, TDRA, IMDA, FCC ve IMEI veritabanlarında ortaya çıktı. Şimdiye kadar 23021RAAEG, 23028RA60L ve 23021RAA2Y model numaraları ile keşfedildi. Model numaraları piyasaya sürüleceği pazarlar için değişiklik gösteriyor. Ancak FCC platformunda telefonun 6GB ve 8GB Ram’e 128GB dahili depolamanın eşlik edeceği iki farklı depolama seçeneğine sahip olacağını ortaya çıkarmıştı.

Redmi Note 12

Üstte belirttiğimiz bilgiler dışında ne yazık ki sertifika platformlarından telefon hakkında fazla bir bilgiye sahip olamıyoruz. Ancak daha önce çıkan sızıntılar ve söylentiler ile telefonun Android’in son işletim sistemi olan Android 13 tabanında Xiaomi’nin kendi son yazılımı olan MIUI 14 arayüzü ile kutusundan çıkması bekleniyor. Üstte belirtilen ram ve depolama seçeneğine ek olarak giriş – orta sınıf bir telefon olmasından dolayı 4GB Ram + 64GB dahili depolama seçeneğine de sahip olması beklenenler arasında.

İlginizi Çekebilir: Redmi Buds 4 Lite Yakında Dünyaya Açılabilir

Yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen telefon hakkında ne yazık ki şimdilik başka bir özellik bilinmiyor. Ancak 5G modeline bakıldığında AMOLED ekrana sahip olmasını ve MediaTek’in Helio G99 işlemcisi ile güçlendirilmesini muhtemeldir. Helio G99 işlemcisi 6nm düğüme dayalı yeni piyasaya sürülmüş orta sınıf 4G bağlantısını destekleyen işlemcilerden birisidir. Orta sınıf olmasına rağmen rakiplerine kıyasla iyi bir performansa ve yüksek verimliliğe sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu