Akıllı TelefonGenelMobirollerSamsung

Galaxy S10 serisinin üç özelliği videolar eşliğinde kesinleşti!

Galaxy S10 serinin tanıtımına sayılı günler kaldı. Samsung merakla beklediğimiz telefonlar için üç yeni video yayınladı. Bu videolarla birlikte S10 serisinde yer alacak üç özellik netlik kazandı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Galaxy S10 Plus reklam
Galaxy S10 Plus reklam

Bunlardan ilki ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı. S10 ve S10 Plus’ta ultrasonik teknolojisine sahip ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı göreceğiz. Gönül isterdi ki parmak izi tarayıcısı ekrandaki her noktadan tanıma işlemini gerçekleştirsin ancak videoya göre bu işlem belirli bir bölgede gerçekleşecek.

S10 serisinde yer alacak bir diğer gelişme ise 4K video kaydı gerçekleştirecek ön kamera. Optik görüntü sabitleme özelliğini de barındıracak bu gelişme videolardan biriyle kesinlik kazandı. Gelen haberlere göre 4K video kaydı ve OIS özelliğini barındıracak bu kamera 10 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Son video ise telefonda yer alacak kablosuz şarj teknolojisiyle ilgili. S10 serisi, Mate 20 Pro’da olduğu gibi ters şarj özelliğine sahip olacaklar. Telefonlarda kablosuz hızlı şarj özelliği 15W gücünde, ters şarj gücü ise 9W gücünde olacak. Son olarak telefonların 20 Şubat tarihinde katlanabilir Samsung telefon ile birlikte tanıtılacağını hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu