Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

Oppo Find 9 sızdırıldı! Telefon ekran kasa oranı rekoru kırabilir

Giriş ve orta segment modellerle mobil dünyasında iddialı bir konuma yükselen Oppo’dan uzun bir aradan sonra bu defa üst seviye bir telefon geliyor. Yılın ikinci yarısında tanıtılacak Oppo Find 9 sızdırıldı. Yayınlanan iki yeni görüntü telefonun oldukça ince ekran / kasa oranına sahip olacağını gösteriyor.

Oppo Find 9 sızdırıldı
Oppo Find 9 sızdırıldı

Yan çerçeveleri neredeyse olmayan Oppo Find 9’un alt ve üst çerçeveleri ise bir hayli inceltilmiş. Hatta alt çerçeve ince olmasına rağmen bu bölüme parmak izi tarayıcısının yer verildiği fiziksel home butonu yer alıyor. Görüntünün sahte olup olmadığı şu an için bilinmiyor, ancak Oppo Find 9 bu tasarımla gelirse mobil dünyasında birçok tepe modelin korkulu rüyası olacağı bir gerçek.

5.5 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekrana sahip olacak telefonun işlemci ve bellek biriminde iki farklı versiyona sahip olması bekleniyor. Snapdragon 653 işlemcisinden güç alacak modelde 4 GB RAM / 64 GB depolama; Snapdragon 835 işlemcisine sahip olacak versiyonda ise 6 GB RAM / 128 GB depolama yer alacak. 4.100 mAh büyüklüğünde pilin kullanılacağı telefonda Oppo R11 serisi modellerde olduğu gibi çift arka kameranın yer alması bekleniyor.

 

Oppo R11 Plus tanıtıldı! İşte orta segmentin en iddialısı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu