Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Android 13 / One UI 5.0 Çalışmalarını Sürdürüyor! İşte Tarih


Samsung Android 13 güncellemesinde dahili testlere başlamış durumda. Temmuz ayı ile birlikte yeni Android sürümünün beta programı başlatılacak.

Samsung Android 13 / One UI 5.0 güncellemesini, Android 12’ye kıyasla daha erken yayınlayacak. SamMobile sitesinde yer alan habere göre Galaxy S22 serisi Android 13 güncellemesini deneyecek ilk modeller olacak.

Samsung Android 13 Güncellemesini Ekimde Başlatacak

Siteye göre Samsung, One UI 5.0 dahili testlerine başlamış durumda. Yaklaşık iki hafta daha bu güncelleme şirket mühendislerince test edilecek. Android 13 / One UI 5.0’ın genel beta programı ise temmuz ayının üçüncü haftası başlayacak.

Beta programı ile etapta sınırlı ülkede mevcut olacak. Ekim 2022’ye kadar bu testlerin sürmesi bekleniyor. Samsung ilerleyen haftalarda Galaxy S21 serisini de beta programına dahil edebilir.

Samsung One UI 5.0

Google, bir sonraki büyük güncellemeden ne bekleyeceğimiz konusunda bize iyi bir fikir veren Android 13 geliştirici önizleme derlemelerini zaten yayınladı. Android 13 sürümü kozmetik iyileştirmeler, yeni bir medya oynatıcısı ve Google’ın Material You renk şemalarının genişletilmesini içeriyor.

One UI 5.0, kendi başına bazı kozmetik değişiklikler getirecek. Bu büyük bir güncelleme olacağından, bazı yeni özelliklerin de tanıtılmasını bekleyebiliriz. Fakat bu yeni özelliklerin neler olacağı şimdilik bilinmiyor.

Öte yandan Samsung’un 2022’nin sonuna kadar pek çok Galaxy modelini Android 13’e yükseltmesi bekleniyor. Galaxy S22, S21 serilerinin yanında Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Note 20 serilerinin de yine bu dönemde Android 13 güncellemesi alması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu