Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi MIX 2 Nasıl Görünecek?

Dünyanın en büyük üreticilerinden birisi konumuna yükselen ve kendine ilk beşte yer bulan Xiaomi, 2016 yılında büyük bir atılım gösterdi. “Amiral Gemisi Yok” eleştirilerine geçtiğimiz yıl Mi Mix ve Mi Note 2 ile son veren üretici global pazarda kendine daha fazla yer bulmak istiyor. Türkiye’de fuar dışında ilk kez gerçek dünyada bizim tarafımızdan incelenen Mi Note 2’nin oldukça agresif bir duruşu olduğunu da hatırlatalım. Paralel ithalat yoluyla ülkemizde 2500 TL seviyelerinde bulunabilen Xiaomi Mi Mix‘in de bu fiyat segmentinde en iyi çözümlerden biri olduğunu hatırlatalım. Peki Xiaomi Mi MIX 2 nasıl görünecek ve özelikleri ne olacak? Bu soruya bir cevap Çin’den geldi. Ortaya çıkan görseller Xiaomi’nin muhteşem bir işe imza atacağını ortaya koyuyor.

Xiaomi Mi MIX 2 Ne Zaman Tanıtılacak?

Çinli üretici yeni nesil telefonunu Bu yılın sonlarına doğru satışa sunacağı konuşulurken ortaya çıkan görsellerin oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Henüz teknik özellik bakımından sızdırılan bir bilgi bulunmuyor ama Xiaomi’nin Mi Mix 2’de 8GB RAM gücü kullanacağı öngörülüyor. Galaxy Note 8’de kullanılması öngörülen Snapdragon 836’dan güç alacağı belirtilen telefonun bize neler sunacağını kısa süre içinde öğreneceğiz.

Üreticinin yapması gereken en önemli işe ise telefonun kamera sensörlerini yenilemesi ve çok daha iyi bir noktaya taşımasıdır. Zira Mi Mix’te en eleştirdiğimiz nokta kamera performansı oldu… Bakalım Xiaomi bize neler sunacak?

 

Asus Zenfone 4 tanıtım tarihi netlik kazandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu