Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Xiaomi Mi 11 Ultra Tadında Telefon: Doogee V20


Sağlamlığı ile ünlü Doogee markası Xiaomi Mi 11 Ultra tadında yeni telefonu Doogee V20 ile karşımıza çıktı. İşte özellikleri.

Akıllı telefon sektöründe sağlamlığı ile ön plana çıkmaya çalışan Doogee markası bugün Xiaomi Mi 11 Ultra tadındaki yeni telefonunu gösterdi. Doogee V20 adını taşıyan bu telefon sunduğu özellikler ile rakiplerine adeta göz dağı veriyor. Hatta alanında rakipsiz bile diyebiliriz.

Doogee V20, arka tarafında ek bir ekrana sahip ilk dayanıklı telefon unvanını eline alıyor. Bu ekranda Xiaomi Mi 11 Ultra gibi sadece çeşitli yardımcı bilgileri görüntülemekle kalmıyorsunuz. Bu ikinci ekranda saat ekranına ek olarak aramaları alabilir ve reddedebilir, müzik çalmayı kontrol edebilirsiniz. Yani ikinci ekran gerçekten de ikinci ekran görevi görüyor diyebiliriz.

Doogee, Doogee V20’yi “tüm sağlam akıllı telefonların kralı” olarak konumlandırıyor. Üretici, telefonun inceliğine, 5G destekli iki SIM kart kullanma özelliğine, suya karşı korumasına (IP68), basınçlı sıcak suya karşı korumaya (IP69K) ve Amerikan askeri standardı MIL-STD-810G ile uyumluluğuna da dikkat çekiyor.

Çinli firma şimdilik telefonun diğer donanımsal özelliklerini açıklamadı. Muhtemelen ya orta segment bir telefon olup Snapdragon 7 serisi yongadan veya Snapdragon 8 serisi amiral gemisi bir yonga setinden beslenecek. Kamera özelliklerinin ise üst segmente hitap etmesi bekleniyor.

Sadece anavatanı Çin’de satışa sunulacak olan bu telefonun fiyatı da belli değil. Bu kadar sağlamlığı ile öne çıkarılan telefonun bir hayli tuzlu bir fiyata sahip olacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu