GenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobiroller

Letshuoer S12 Pro İnceleme – Şimdi Daha Güçlü

Letshuoer’ın yeni canavarı Letshuoer S12 Pro çıkışını gerçekleştirdi. Planar şimdi daha güçlü ve ergonomik bir yapıda.

Ses konusunda son dönem yaptığı hamleler ile ön plana çıkmayı başaran Letshuoer, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Firma şimdi de karşımıza S12’nin gelmiş sürümü olan Letshuoer S12 Pro ile çıktı. Ana model ile arasında karakteristik olarak büyük bir fark görünmese de Pro model sunduğu opsiyonlar ile serinin tutkunlarının gönlünü almayı başarıyor.

Letshuoer S12 Pro inceleme

Kulaklık, düzlemsel bir manyetik sürücüden beklenen özelliklerin çoğunu taşıyor. Bu özellikler arasında iyi netlikte düşük distorsiyon, sıkı bas, derin bas uzantısı, kullanımı kolay, iyi sahnelemenin yer aldığını belirtelim. Pro modelin bası derine inerken sıkı konumda.

Midbas iyi bestelenmiş ve odaklanmış, notalar yuvarlak ve yumuşak değil ve keskin bir atak var diyebiliriz. S12 Pro’nun daha iyi orta bas dengesi, orta aralığın maskelenmediği ve dolayısıyla daha net olduğu için bir zincirleme etkisini tetikleyebilir. Bastan alt orta kademeye geçişi de oldukça başarılı. Bu da çok daha uyumlu, dengeli bir sesle sonuçlanıyor.

Kadın sesi belirgin ve yalın kalır, ancak rakiplerine göre daha ileri ve samimi ve biraz daha parlak, daha canlı ve daha keskin yapıda. Vokallerin ana modele göre daha yüksek bir enerjisi var. Bu da onları daha yumuşak ve dolayısıyla daha az nota tanımıyla çalıyor. Tiz de S12 Pro’da bir tık geri diyebiliriz. Uzatma ve çözünürlük harika olsa da, geçici olaylar orada biraz hızlı. Tekniklere gelince.

Sahneleme oldukça ortalama, ancak uzun ve oldukça derin. Sahnelemeyi yeterli bulduk. Timbre da iyidir ancak DragonFly Cobalt veya Apogee Groove gibi sıcak bir kaynak ile kullanıldığında daha iyi oluyor. Ayırma ve enstrüman yerleştirme de üst düzey bir deneyim sunuyor.

Ana modelden farklı olarak Pro modelde 2.5mm, 3.5mm ve 4.4mm değiştirilebilir başlıklar yer alıyor. Kablo da ana modele göre bir tık daha sağlam bir his sunuyor. Kasa rengi bu sefer koyu mavi rengi ile karşımıza çıkıyor. Kayıt üzerinde ana model ile aynı tınıyı çalan Pro model, pratikte özellikle üstlerde daha detaylı ve yumuşak bir deneyim sunuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu