Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Ön Sipariş Rekoru Kırdı! Bas Bas Paraları Leylaya!

Fiyatı ile cepleri yakan Samsung Galaxy S21 serisi ön siparişlerde rekor kırdı. Cihaz piyasaya çıkmadan önce adeta patladı gitti.

Amiral gemilerine farklı bir soluk getirecek olan Samsung Galaxy S21 serisi fiyatı ile ülkemizde cepleri ve cüzdanları yakacak. Cihaz yakacak yakmasına ancak performansı ile de ne oluyor lan dedirtecek. Samsung’un en yeni teknolojik ürünü olarak 15 Şubat sonrasında raflardaki yerini alacak olan seri şu sıralar ön siparişlerde yer alıyor. Kore pazarının yanı sıra İngiltere pazarında da ön siparişlerde yer alan cihazlar daha piyasaya çıkmadan para bastı.

Serinin Kore pazarında ön siparişlerde güzel rakamlara ulaştığını az çok tahmin ederken yeni bir bomba da bugün geldi. Yeni serinin İngiltere’deki kullanıcılar tarafından da kapış kapış satın alındığı bilgisi gelirken 2021 yılının en iyi telefonu olabileceği de internette yer alan iddialar arasında yerini aldı. Galaxy serisi ile adından epey söz ettiren şirket 2021 yılında yayınladığı güncellemeler ile de yakından takip ediliyor.

"<yoastmark

Samsung Galaxy S21 Ön Siparişlerde Rekor Kırdı

İngiltere’deki Samsung Electronics verilerine göre yeni serinin ön siparişlerde Galaxy S10 ve Galaxy S20 serisinden daha iyi performans gösterdi. Şirket ön siparişlerin sayısını açıklamazken cihazın, serinin en iyi telefonu olabileceğinin muhtemelen olduğu ifade edildi. Galaxy S21 Ultra, İngiltere’deki ön siparişlerin %50’sinden fazlasını oluştururken kullanıcıların da bu seriyi ne kadar beklediği gözler önüne serilmiş oldu.

Cihazın başarısının en büyük sebebinin yeni AMODEL ekran ve 5G bağlantısının olduğu tahmin edilirken, kamera alanında da liderliğe göz diktiği belirtiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu