Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTablet

LG G Pad 5 ile tablet pazarına tuhaf bir işlemciyle geri dönüyor

LG tablet piyasasına geri dönmeye hazırlanıyor. İki yıldan fazla süredir herhangi bir tablet bilgisayar duyurusu gerçekleştirmeyen LG, son gelişmelere bakılırsa LG G Pad 5 isminde bir cihaz geliştiriyor. Bu sektörde pek bir varlık gösteremeyen LG’nin geri dönüş içerisinde olmasından ziyada tablet bilgisayarda kullanacağı işlemci tuhaf karşılandı.

LM-T600L (veya LMT600L) model numarasına taşıyan bir tablet Güney Kore’de RRA tarafından radyo sertifikası aldı. Aynı model numarası aynı zamanda LG’nin kendi sunucularında yakın zamanda bir çekirdek kaynak kodu yükleme girişinde de tespit edildi.

LG G Pad 5 Snapdragon 821 ile geliyor

Ortaya çıkan çekirdek kodlar detaylı incelendiğinde tablet modelde iki farklı pil kapasite ortaya çıkıyor. 6.000 mAh ve 8.200 mAh büyüklüğündeki piller G Pad 5’in iki farklı ekran boyutuyla çıkış yapacağını gösteriyor.

G Pad 5 ayrıca Google Play tarafından onaylandı ve burada da birkaç önemli özellik daha ortaya çıktı. Modellerden birinde 10.1 inç büyüklüğünde 1920 × 1200 piksel çözünürlüklü ve 16:10 en boy oranına sahip ekran kullanılacak. Tuhaf olan ise tablete güç verecek işlemcinin Snapdragon 821 olması. Üç yılını doldurmuş olan dört çekirdekli işlemci LG cephesinde son olarak G6 modelinde (rakipler ise bir yıl öncesinde) kullanıldı. Tablette ayrıca 4GB RAM + 32GB dahili depolama yer alıyor.

LTE desteği de içeren tablette ek olarak parmak izi tarayıcısı da mevcut. Android 9.0 Pie ile çıkış yapacak G Pad 5 hakkında gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu