Güncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei FreeBuds 4 Görüntüsü Sızdırıldı!


Akıllı telefonları ile ayakta kalmaya çalışan Huawei kulaklık modelleri ile de dikkat çekmek istiyor. Huawei FreeBuds 4 sızdırıldı.

Akıllı telefon pazarında ayakta durmaya çalışan şirketlerden bir tanesi olan Huawei, şu sıralar Çin’de stok sıkıntısı yaşıyor. Şirketin Çin mağazaların da stokların yetersiz olması satışları olumsuz etkilemeye devam ederken şirket kendi işletim sistemini duyurdu. HarmonyOS ile adeta şahlanışa geçmesi beklenen akıllı telefon markası öte yandan da farklı teknolojik ürünler ile geniş kitlelere ulaşmanın yollarını arıyor. Geçtiğimiz günlerde de Huawei FreeBuds 4 ile gündeme gelen şirket, bugün de sızan bir görüntü ile haberlerimize konu oldu.

FreeBuds 3’ün devamı niteliğinde karşımıza çıkacak olan FreeBuds 4 hem tasarımı hem de kullanım süresi ile serinin en iyi özelliklerine sahip olacak. Bugün de sızan görseli ile haberlerimize konu olmayı başardı. 19 Mayıs’ta bir dizi yeni ürün tanıtacak olan şirket beklenen kulaklığı da bu lansman da ilk kez karşımıza çıkaracak.

"<yoastmark

Huawei FreeBuds 4 19 Mayıs’ta Tanıtılacak

Daha önce de belirttiğimiz gibi şirket 19 Mayıs’ta MateBook 16, FreeBuds 4, Watch 4X ve Body Scale 3 olmak üzere 4 farklı ürünü tanıtacak. Bu cihazlar arasında yer alan FreeBuds 4 geliştirilmiş gürültü engelleme özelliği ile dış dünyayla bağlantımızı tamamen koparacak. Bünyesinde daha büyük bir oranına yer verecek olan model, uzun süreli bir deneyim sunmayı vadediyor. Şık tasarımı ile kendisine aşık edeceği ifade edilen model, şirketin gelmiş geçmiş en iyi kulaklık modeli olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu