Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Ekran Filmi İle Sızdırıldı! Geliyor Gelmekte OIan


Xiaomi Mi 11 hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi de güvenilir bir kaynak, cihazın ekran koruyucusunu açığa çıkarıyor,

Qualcomm’un Snapdragon 888’i duyurmasının ardından, yeni amiral gemisi telefonlarla ilgili sızıntılarda sıklığını arttırdı. Bir süredir gündemimize konu olan Xiaomi Mi 11, güvenilir bir kaynak olan Ice Universe tarafından, koruyucu ekran filmiyle birlikte sızdırılıyor. Daha önce Mi 11 serisi ile ilgili pek çok sızıntıya denk gelmiştik. Ancak cihaz lansman tarihine yaklaştı yeni sızıntıları daha da çok görmeye başladık. İşte bugün ortaya çıkan ekran koruyucusu da bunun en iyi iyi örneklerinden biri diyebiliriz.

Daha önce bazı kişiler, Xiaomi Mi 11 modelinin ekranı ile ilgili bir takım bilgiyi bizlerle paylaşmıştı. O zaman ki raporlara göre Mi 11’in, dört tarafı kavisli olan bir ekrana sahip olacağı söyleniyordu. Ancak bugün canlı olarak sızdırılan bu ekran filmi, Mi 11’in sağdan ve soldan kavisli bir ekrana sahip olacağını ortaya koyuyor. Ayrıca alt ve üst kenarlarında eşit olduğunu yukarıdaki resimden rahatlıkla görebiliyorsunuz.

Ocak ayında piyasaya sürülmesi beklenen Mi 11, ekranın üzerine yerleştirilmiş selfie kamerası ile gelecek. Çinli şirket 3.nesil ekran altı kamerasını bu telefonlarda ne yazık ki kullanmayacak. Buna ek olarak Mi 11 serisinde, Qualcomm’un en yeni yonga seti Snapdragon 888’e yer verilecek. Hatta Çinli üretici bu yonga setini kullanan ilk üretici olacak.

Şu anda Mi 11 hakkında bildiklerimiz bu kadar. Ancak  daha önceki sızıntılar için eski haberlerimize göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu