Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

POCO X3 Kamera Özelliğiyle “Çekilin Beyler!” Diyor

Xiaomi’nin Pocophone serisi özellikle kamerasıyla pek çok kişinin gözdesi oldu. Yeni çıkacak POCO X3 kamera konusunda beklentiyi karşılıyor.

POCO X3, en son Xiaomi alt markasından gelecek bir akıllı telefon. Telefon, bu yıl Redmi telefonun yeniden yapılandırılması olmayan ilk akıllı telefonu olacak. POCO X3 kamera özellikleri: Oldukça sıra dışı bir kamera muhafazasında birlikte düzenlenmiş dört arka kameraya sahip olacak. Markanın küresel sözcüsü Angus Kai Ho Ng, telefonla çekilen örnek fotoğrafları paylaştı ve tweetinde POCO X3’ün 64 MP sensöre sahip olduğunu doğruladı.

Ona göre, iki fotoğraf telefonla çekildi, POCO X3’ün kendisini tutan birini gösteren fotoğraf da dahil. İlk görüntü, telefonun kamera performansıyla ilgili neler yapabileceğini göstermenin yanı sıra, POCO X3’ün yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı olduğunu da doğruluyor. Telefonun yan tarafına yakınlaştırırsanız, güç düğmesinin olacağı taraftaki girintiyi görebilirsiniz.

Dün yaşanan bir sızıntı, cihazın 120 Hz yenileme hızına ve 240 Hz dokunma yanıt oranına sahip olduğunu ortaya çıkardı. Yan tarafa monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı olduğu için, büyük olasılıkla bir LCD paneldir. Sızıntı ayrıca ekranda ortalanmış bir delik olduğunu ortaya çıkardı.

POCO X3’ün 20 MP özçekim kamerası, 5160 mAh bataryası, 33W hızlı şarjı destekleyeceği ve henüz açıklanmayan Snapdragon 732 işlemciden güç alacağı da bildirildi. Cihazın da 8 Eylül’de duyurulması bekleniyor. Ülkemizdeki fiyatı da dahil olmak üzere ilerleyen zamanlarda bütün bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu